به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، ولی‌الله فرج‌اللهی ظهر امروز در جلسه بررسی سند توسعه و تدبیر بناب در جمع مسئولان شهرستان اظهار کرد: طبق پیش‌بینی این سند باید تا سال ۹۶ صادرات این شهرستان به مرز ۳۷ هزار تن می‌رسید که این میزان در سال گذشته محقق شده است. وی، صادرات دو ماهه اول سال‌جاری […]

به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، ولی‌الله فرج‌اللهی ظهر امروز در جلسه بررسی سند توسعه و تدبیر بناب در جمع مسئولان شهرستان اظهار کرد: طبق پیش‌بینی این سند باید تا سال ۹۶ صادرات این شهرستان به مرز ۳۷ هزار تن می‌رسید که این میزان در سال گذشته محقق شده است.

وی، صادرات دو ماهه اول سال‌جاری از طریق گمرک تازه تأسیس بناب را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در این مدت ۱۷۰ فقره اظهارنامه صادراتی صادر شده که طی آن ۴ هزار و ۱۹۷ تن کالا به کشورهای خارجی صادر شده است.

فرماندار بناب، ارزش ریالی این میزان صادرات را ۱۰ میلیون و ۳۱۱ هزار دلار اعلام کرد و گفت: عمده کالاهای صادراتی شامل انواع خشکبار، مواد لبنی، مواد شوینده و شیمیایی، آب میوه و خرما را شامل می‌شود.

فرج‌اللهی در ادامه سخنان خود ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، اصلاح الگوی کشت و گردشگری را سه هسته کلیدی سند توسعه و تدبیر شهرستان بناب اعلام کرد.

فرماندار بناب گفت: این سند به‌عنوان نقشه راه توسعه شهرستان در بخش‌های مختلف است و مدیران باید اجرای آن را در اولویت کاری خود قرار دهند.

وی، تکمیل زیرساخت‌های مناطق نمونه گردشگری را ضروری دانست و اظهار کرد: شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب متعهد شده‌اند امسال برای تکمیل نقاط گردشگری «صوفی‌چای» و «قره‌قشون» مبلغ ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه کنند.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب در مورد سد «دوش» نیز گفت: با توجه به آب و هوای مطلوب در منطقه سد «دوش» و وجود ظرفیت‌های لازم برای ایجاد ورزش‌های آبی، این منطقه باید در اسرع وقت جهت اجرای طرح های پیش‌بینی شده به پیمانکار تحویل داده شود.

فرج‌اللهی در زمینه اصلاح الگوی کشت نیز توجه کشاورزان را به کشت و توسعه مزارع زعفران معطوف کرد و گفت: در حالی‌که در بیشتر نقاط برداشت متوسط زعفران در هر هکتار ۳،۵ کیلوگرم است، خوشبختانه در منطقه بناب این میزان به ۵ کیلو در هر هکتار می‌رسد که از مرغوبیت خاصی نیز برخوردار است.

فرماندار بناب در ادامه سخنان خود بر حمایت همه جانبه از کشاورزان تأکید کرد و افزود: کارشناسان جهاد کشاورزی باید حضور در مزارع را به حضور در اداره ترجیح دهند و همواره در کنار کشاورزان نسبت به ارائه نظرات و کنترل مزارع اقدام کنند.

انتهای پیام/ش