به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس، ولیالله فرجاللهی ظهر امروز در جمع مدیران مدارس و فرهنگیان بناب که وزیر آموزش و پرورش نیز حضور داشت، با ارائه گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش شهرستان بناب اظهار داشت: هم اکنون ۲۴ هزار دانشآموز در ۲۲۵ آموزشگاه در قالب ۹۶۶ کلاس درس مشغول تحصیل هستند. […]
به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس، ولیالله فرجاللهی ظهر امروز در جمع مدیران مدارس و فرهنگیان بناب که وزیر آموزش و پرورش نیز حضور داشت، با ارائه گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش شهرستان بناب اظهار داشت: هم اکنون ۲۴ هزار دانشآموز در ۲۲۵ آموزشگاه در قالب ۹۶۶ کلاس درس مشغول تحصیل هستند.
فرماندار بناب افزود: براساس آمارهای موجود در سال ۹۳ تعداد بیسوادان بناب ۴ هزار و ۷۴۹ نفر بودند که با تمهیدات انجام شده توانستیم یک هزار نفر از آنها را کاهش دهیم.
راهیابی ۳۲ نفر از دانشآموزان شهرستان بناب به المپیادهای مختلف کشور
فرجاللهی از راهیابی ۳۲ نفر از دانشآموزان این شهرستان به المپیادهای مختلف کشور خبر داد و گفت: یکی از مشکلات جدی و حیاتی آموزش و پرورش بناب بحث قدیمی بودن ساختمانها و فضاهای آموزشی بود که محدودیتهای مالی در دولت باعث شد پای خیران به این بحث باز شود و در سایه تلاش خیران و نماینده مردم در مجلس توانستیم در یک سال گذشته ۱۵ مدرسه را در قالب ۱۱۴ کلاس با زیربنای ۱۸ هزار متر مربع با هزینهای بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخریب کنیم و در حال بازسازی هستیم.
این مسئول دولتی در شهرستان بناب اضافه کرد: سهم مشارکت آموزش و پرورش در این بخش نزدیک به ۷ میلیارد تومان است که در صورت تخصیص ظرف یک سال این طرحها تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار خواهند گرفت.
فرجاللهی با اشاره به کمبود نیروهای خدماتی و سرایدار در مدارس بناب، تکمیل خانه معلم را از مطالبات جدی فرهنگیان اعلام و اظهار کرد: این طرح از ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات و نیازهای آموزش و پرورش بناب، بر احداث کانون دانشآموزی، اردوگاه دانشآموزان که زمین آن خریداری شده، تکمیل خانه معلم، احداث استخر و ایجاد پردیس فرهنگیان در این شهرستان تأکید کرد.
بنابراین گزارش، در ادامه این نشست نماینده فرهنگیان و مدیران مدارس مشکلات و نیازهای این قشر را بیان کرد.
انتهای پیام/ش










Thursday, 12 February , 2026