به گزارش انعکاس بناب، حجت‌الاسلام شیخ مصطفی باقری‌بنابی امروز در خطبه‌های نماز شکوهمند جمعه شهرستان بناب با اشاره به اقدامات تروریستی اخیر در کشور فرانسه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها غربی‌ها را موعظه و نصیحت کرده و هشدار داده‌اند که دست از شیطنت بردارند. وی سپس با طرح این پرسش که «آیا غربی‌ها واقعاً […]

به گزارش انعکاس بناب، حجت‌الاسلام شیخ مصطفی باقری‌بنابی امروز در خطبه‌های نماز شکوهمند جمعه شهرستان بناب با اشاره به اقدامات تروریستی اخیر در کشور فرانسه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها غربی‌ها را موعظه و نصیحت کرده و هشدار داده‌اند که دست از شیطنت بردارند.

وی سپس با طرح این پرسش که «آیا غربی‌ها واقعاً از خواب سنگین غفلت بیدار خواهند شد؟»، گفت: ما با اتفاقی که در فرانسه صورت گرفته است، خوشحال نیستیم و برای هیچ انسان مسلمان و غیرمسلمانی روزگار سیاه آرزو نکرده و نخواهیم کرد و آرزو داریم تمام انسان‌های روی زمین سعادتمند باشند.

خطیب جمعه شهرستان بناب با اشاره به وجود رحمت و رافت اسلامی در جمهوری اسلامی افزود: در طلیعه انقلاب همه جاسوسان حاضر در لانه جاسوسی تا آخرین نفرشان به طور سالم به کشورشان عودت داده شدند، جوانانی که برای براندازی جمهوری اسلامی تلاش می‌کردند ولی در مقابل آمریکا، انگلیس، فرانسه و تمام قدرت‌های بزرگ دنیا ۳۷ سال است که با تمام توان و قدرت برای تحریم و محاصره این کشور قدم برداشته‌اند و از هیچ خیانتی علیه این نظام مضایقه نکرده‌اند.

باقری‌بنابی اضافه کرد: در طی این ۳۷ سال دشمنان نظام ما را از رسیدن به ثروت‌های خودمان محروم کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه تروریست و تروریست‌پرور خود غربی‌ها هستند؛ اظهار داشت: جمهوری اسلامی به ترور احتیاجی ندارد و هم‌اکنون منطق و اندیشه انقلاب اسلامی در بین مردم سایر ملت ها موج می‌زند و دولت‌های غربی نیز از ترویج منطق شیعه در بین سایر ملت‌ها نگران هستند.

رئیس شورای فرهنگ اسلامی شهرستان بناب با بیان اینکه تعداد زیادی از عناصر انتحاری داعش را جوانان افسرده اروپایی تشکیل می‌دهند؛ اذعان کرد: غرب با همکاری مالی سعودی‌ها هر کجا زندانی وجود دارد، آنها را تجهیز می‌کنند تا مسلمانان را در دنیا قتل عام کنند.

باقری‌بنابی خاطرنشان کرد: غربی‌ها برای مقابله با حرکت‌های بیداری وهابیون را تربیت کردند و الآن تربیت شده آنها دامن خود آنها را گرفته است و آنها امروز از ترس و وحشت شب و روز ندارند!

وی تأکید کرد: اقدامات تروریستی اخیر در فرانسه نشان داد که ظلم و حیله و جباریت در دنیا جواب نداده و در نهایت خودشان گرفتار این توطئه‌ها خواهند شد.

انتهای پیام/ش