به گزارش انعکاس بناب به نقل از دانا؛سردار محمد رضا نقدی رئیس بسیج مستضعفین در جلسه شورای اداری شهرستان پلدختر که با محوریت اقتصاد مقاومتی در فرمانداری برگزار شد با اشاره به مسائل ومشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: رکود تورمی مشکل اساسی اقتصاد کشور است به طوری که زمانی پول به میزان زیاد برای فعال […]
به گزارش انعکاس بناب به نقل از دانا؛سردار محمد رضا نقدی رئیس بسیج مستضعفین در جلسه شورای اداری شهرستان پلدختر که با محوریت اقتصاد مقاومتی در فرمانداری برگزار شد با اشاره به مسائل ومشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: رکود تورمی مشکل اساسی اقتصاد کشور است به طوری که زمانی پول به میزان زیاد برای فعال سازی چرخه های اقتصادی وارد بازار می شود این تزریق اعتبارات باعث تورم می شود .
وی بیان کرد: در صورتی که این تورم با مسئله رکود همراه باشد باعث رکود تورمی می شود.
رئیس بسیج مستضعفین با اشاره به برنامه ریزی بسیج برای جلوگیری از ایجاد تورم رکودی در کشور عنوان کرد: کارشناسان بسیج در این راستا با برنامه ریزی هایی که انجام داده اند توانستند طرح هایی را برای سرمایه گذاری شناسایی کنند که خود باعث افزایش تولید، مهار تورم و کاهش رکود می شود.
فعال کردن صنایع تبدیلی کوچک رویکرد بسیج در اقتصاد مقاومتی است
سردار نقدی رویکرد بسیج در اقتصاد مقاومتی را فعال کردن صنایع تبدیلی کوچک روستایی وخانگی عنوان کرد و افزود: برای تحقق اهداف برنامه توسعه صنایع تبدیلی، شناسایی ظرفیت های پنهان مناطق مختلف کشور در اولویت برنامه های بسیج قرار گرفت.

وی ادامه داد: وقتی می توان در کنار همین چاه های آب با صرف هزینه ۱۵۰میلیون ریالی استخر پرورش ماهی احداث و سالانه۱۵هزار تن ماهی تولید کرد این خود مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.
تولید کود بیولوژیک از واردات۶۰۰تن کود شیمیایی به کشور جلوگیری می کند
رئیس بسیج مستضعفین با بیان اینکه سالانه ۶۰۰هزار تن کود شیمیایی وارد کشور می شود یادآور شد:تولید کود غنی شده بیولوژیک می تواند در تولید محصولات ارگانیک و بدون ضرر موثر باشد و این یکی از عرصه هایی که بسیج ورود پیدا کرده است.
ورود بسیج به ۱۲عرصه اقتصادی با محوریت مردم
سردار نقدی با اشاره به اینکه بسیج ۱۲عرصه اقتصاد مقاومتی را برنامه ریزی کرده است اضافه کرد:سازمان بسیج به دنبال تاکیداتی که رهبر انقلاب در خصوص ایجاد صنایع تبدیلی کوچک داشته برنامه ریزی خود را در زمینه های مختلف پرورش قارچ،عسل ،کود بیولوژیک،زعفران ،پرورش ماهی و سایر زمینه ها در طی۳سال متمرکز کرده و به نوعی در این سال ها شاهد افزایش تولیدات در این زمینه ها هستیم.
طی ۳سال اخیر۲۰۰هزار شغل در کشور توسط بسیج ایجاد شد
وی با بیان اینکه از طریق همین طرح های ایجاد صنایع تبدیلیT 200هزار شغل در کشور ایجاده شده است یادآور شد:طبق بررسی هایی که انجام داده ایم ،میزان تولید در این عرصه هایی که بسیج در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی انجام داده بین ۱۰تا ۴۰درصد رشد نشان داده است .
نقدی یادآور شد: در سال های ۹۲ تاکنون شاهد تحول عظیمی در معیشت خانواده هایی که مبادرت به سرمایه گذاری در این طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج کرده اند بودیم.

وی به تلف شدن سالانه میلیون ها تن دسترنج کشاورزان در کشور اشاره کرد و افزود: در خوش بینانه ترین حالت،سالانه حدود ۵میلیون تن از دسترنج مردم در بخش کشاورزی و باغداری از بین می رود که این میزان خود تولید یک کشور است.
تعطیلی ۳۳۰کارخانه لبنیاتی کشور
رئیس بسیج مستضعفین با اشاره به تعطیلی ۳۳۰کارخانه لبنیاتی در کشور ادامه داد: امروز برخی از کارخانه های تولیدی ما با ظرفیت ۳۰درصد تولید کار می کنند .
وی با اشاره به ظرفیت تولید انجیر سیاه پلدختر ،احداث صنایع تبدیلی را در این شهرستان ضروری دانست و افزود: با ایجاد صنایع تبدیلی می توان انجیر را به صورت مربا،شربت،شیره،انواع سرکه وانجیر خشک تبدیل کرد.
مارمالات و شربت انجیر پلدختر توسط بسیجT نما نام می شود
وی با تاکید براینکه بسیج به دنبال اینکه ظرفیت های مهم هر منطقه را نما نام کند تاکید کرد: قرارگاه جهادی بسیج طی یک برنامه ریزی که داشته سعی کرده تا در هر منطقه ای مثل پلدختر که محصول انجیر خوبی دارد به عنوان نما نام(برند) در بازار های داخلی و خارجی معرفی کند.
سردار نقدی تصریح کرد: مارمالات و شربت انجیر، نما نام (برند) پلدختر که بسیج در حوزه های آموزش ،بازار یابی و تبلیغ در صداوسیما و رسانه ها وارد می شود.
وی خاطر نشان کرد:سازمان بسیج برای ایجاد صنایع تبدیلی کوجک در روستاها ومنازل به متقاضیان تسهیلات ارزان قیمت ارائه می دهد که مردم بدون توجه به بار مالی دولت اشتغالزایی کنند.
انتهای پیام/س










Thursday, 12 February , 2026