به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از هشترود، حسن مستفید ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان و معرفی ادوات و تراکتورهای مناسب با محیط شهرستان هشترود با بیان اینکه خرید گندم در قطب تولید این محصول در هشترود از مرز ۱۲۰ هزار تن گذشت، اظهار داشت: این مقدار گندم مازاد بر نیاز کشاورزان […]

به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از هشترود، حسن مستفید ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان و معرفی ادوات و تراکتورهای مناسب با محیط شهرستان هشترود با بیان اینکه خرید گندم در قطب تولید این محصول در هشترود از مرز ۱۲۰ هزار تن گذشت، اظهار داشت: این مقدار گندم مازاد بر نیاز کشاورزان است که به سیلوها و مراکز خرید داده شده است.

وی افزود: دولت توجه ویژه‌ای به امر کشاورزی و کشاورزان دارد و این کار دولت ستودنی است.

فرماندار هشترود در ادامه از ایجاد شرکت‌های تعاونی تراکتورداران هشترودی خبر داد و گفت: در آینده نزدیک نیز تراکتور تلفنی برای سهولت در کارهای کشاورزان در این شهرستان راه‌اندازی خواهد شد.

مستفید در ادامه گفت: سیل دو ماه پیش در هشترود بیش از یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال خسارت به این شهرستان زد که ۹۰ درصد این خسارت ها به بخش کشاورزی و مابقی در بخش های راه و ابنیه بود.

وی توسعه آبیاری تحت فشار را  مهم‌ترین راهکار توسعه کشاورزی شهرستان برشمرد و گفت: با توجه به حمایت دولت از بخش مهم و استراتژیک کشاورزی با تعریف بسته‌های حمایتی و کمک بلاعوض ۵۰ میلیون ریالی برای هر هکتار از اراضی زراعی و باغی که آبیاری بارانی توسط بهره برداران اجرا می‌شود.

مستفید گفت: دولت همچنین برای آبیاری‌های قطره‌ای ۳۵ میلیون ریال به‌ازای هر هکتار کمک می‌کند.

مستفید افزود: توسعه آبیاری تحت فشار با توجه به صرفه‌جویی در مصرف آب و یکپارچه‌سازی زمین‌های زراعی و باغی در قالب تعاونی، می‌تواند یکی از مهم‌ترین راهکارهای توسعه کشاورزی در شهرستان به شمار آمده و می‌شود از آن به عنوان کلید موفقیت کشاورزی در شهرستان هشترود یاد کرد.

وی گفت: هر کشاورزی که با توجه به کمبود آب و بهینه مصرف کردن آن بتواند زمین‌های کشاورزی و باغات خود را به سیستم طرح آبیاری تحت فشار کنند از کمک بلاعوض ۸۵ درصدی دولت برخوردار خواهند شد.

اسماعیل کریمی‌اصل مدیر جهادکشاورزی هشترود نیز گفت: شهرستان هشترود در جذب اعتبارات خط مکانیزاسیون کشاورزی در استان مقام اول را دارد و ضریب مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان نسبت به سال گذشته از ۱٫۴۴ اسب بخار به ۱٫۶۶ اسب بخار افزایش یافته است.

وی گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به بخش ادوات کشاورزی شهرستان داده شده است.

کریمی‌اصل افزود : هم اکنون ۱۳۰ دستگاه تراکتور،  ۲۳۶ دستگاه انواع ادوات کشاورزی و ۶ دستگاه کمباین در این شهرستان وجود دارد.

وی از ساماندهی تراکتورداران در این شهرستان خبر داد و گفت: به‌زودی اتحادیه تراکتورداران و شماره‌گذاری تمام تراکتورها در این شهرستان انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام/س