به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از بناب، ولیالله فرجاللهی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در جمع مسؤولان و قشرهای مختلف مردم شهرستان بناب با تشریح عملکرد سه ساله دولت تدبیر و امید در بخشهای مختلف اظهار داشت: با وجود اینکه اوضاع نامساعدی در کشورها بهخصوص کشورهای همسایه ایران حاکم است ولی با […]
به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از بناب، ولیالله فرجاللهی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در جمع مسؤولان و قشرهای مختلف مردم شهرستان بناب با تشریح عملکرد سه ساله دولت تدبیر و امید در بخشهای مختلف اظهار داشت: با وجود اینکه اوضاع نامساعدی در کشورها بهخصوص کشورهای همسایه ایران حاکم است ولی با عنایت پروردگار و با تلاش شبانهروزی نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی امنیت بالایی را در کشور شاهد هستیم که جا دارد از تمام تلاشگران در این عرصه نهایت تشکر و قدردانی بهعمل آید.
وی سپس با اشاره به رضایت ۹۹ درصدی مردم از اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور تصریح کرد: دولت در کنار ارائه خدمات رایگان به بیماران نسبت به تجهیز بخشهای مختلف بیمارستانهای بناب اقدام کرده است.
رئیس شورای اداری بناب کاهش تورم در جامعه را از جمله خدمات این دولت بیان کرد و افزود: از سال ۹۲ تاکنون این دولت توانسته نرخ تورم را از بالای ۴۵ درصد به ۸٫۱۷ درصد کاهش داده و آن را تک رقمی کند.
فرجاللهی دیپلماسی خارجی را از دیگر دستاوردهای این دولت ذکر کرد و گفت: علیرغم مخالفتهایی که از ناحیه دولت آمریکا صورت میگیرد ولی بعد از مذاکرات دستاوردهای بزرگی نصیب کشور شد.
وی با اشاره به راهاندازی قرارگاه اقتصاد مقاومتی در شهرستان بناب تصریح کرد: به دنبال راهاندازی این قرارگاه امسال ۱۱ جلسه در این ارتباط تشکیل شده که ۸۰ مصوبه داشته است.
به گفته نماینده عالی دولت در شهرستان بناب، پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی یکی از مصوبات این قرارگاه بود که دولت امسال ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود ۱۲ درصد به واحدهای تولیدی در سطح آذربایجانشرقی در نظر گرفته است.
فرج اللهی افزود: در همین رابطه در شهرستان بناب نیز تاکنون ۳۰ واحد تولیدی کمتر از ۱۰۰ کارگر برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش ثبت نام کردهاند که فعلاً ۴ واحد نسبت به دریافت تسهیلات لازم اقدام و بقیه نیز در حال دریافت هستند که شهرستان بناب در این زمینه جزو شهرستانهای پیشتاز است.
وی همچنین از تحول عظیم در امر مدرسهسازی در شهرستان بناب خبر داد و گفت: هماکنون ۲۱ مدرسه با اعتبارات دولتی و کمکهای خیرین در این شهرستان در حال احداث هستند که ظرف ۶ ماه آینده مورد بهرهبرداری و تحویل آموزش و پرورش خواهند شد.
فرماندار بناب در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: همزمان با هفته دولت امسال ۳۲ طرح و پروژه عمرانی در شهرستان بناب افتتاح و قریب به ۵۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این طرحها هزینه شده است.
وی گفت: در هفته دولت ۱۱ پروژه جدید با اعتباری معادل ۱۱۰ میلیارد ریال در بناب کلنگزنی خواهند شد.
فرجاللهی خاطرنشان کرد: از ابتدای کار این دولت تاکنون ۹۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای شهرستان بناب اختصاص یافته که تاکنون ۷۰ درصد آن تخصیص یافته است.
وی گفت: خدمات صورت گرفته در سایه تلاش مسؤولان و همدلی و همراهی مردم بوده است.
انتهای پیام/س










Wednesday, 11 February , 2026