به گزارش انعکاس بناب، ضیاءاله اعزازی در جلسه رفع موانع ایجاد مجتمع پتروشیمی، با اشاره به پیگیریهای انجام شده مربوط به این مجتمع در مجلس هشتم، گفت: خط لوله پتروشیمی تا میاندواب آمده بود در مجلس هشتم بنده شخصا به وزارت نفت پیشنهاد دادم تا ادامه خط لوله تا پتروشیمی تبریز را از بناب انتقال […]

به گزارش انعکاس بناب، ضیاءاله اعزازی در جلسه رفع موانع ایجاد مجتمع پتروشیمی، با اشاره به پیگیریهای انجام شده مربوط به این مجتمع در مجلس هشتم، گفت: خط لوله پتروشیمی تا میاندواب آمده بود در مجلس هشتم بنده شخصا به وزارت نفت پیشنهاد دادم تا ادامه خط لوله تا پتروشیمی تبریز را از بناب انتقال دهند، تا از ظرفیت آن شهرستان بناب نیز استفاده کند.

وی در عین حال افزود: تمامی مکاتبات من در مجلس هشتم موجود است و مجوزهای لازم را اخذ کرده بودم، اما متاسفانه به خاطر وقفه ۴ ساله و عدم پیگیریها، به حال خود رها شد.

نماینده بناب با بیان اینکه مجدد از طریق وزارت نفت امورات پیگیری شد و مقرر شده مجتمع پتروشیمی در شهرستان بناب ایجاد شود.

اعزازی تاکید کرد: من به معاون وزیر نفت هم اعلام کردم در صورتی اجازه عبور خط لوله را از بناب می دهیم که خوراک مورد نیاز جهت ایجاد پتروشیمی در این شهرستان را فراهم کنید، آنها هم موافقت کردند.

عضو کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مجوزها و موافقت های لازم در این خصوص اخذ شده، گفت: اگر این اتفاق بزرگ در بناب رخ دهد این شهرستان از لحاظ اقتصادی و اشتغال غنی خواهد شد.

وی افزود: تمامی تحقیقات و بررسی های لازم انجام شده و از نظر زیست محیطی و آلایندگی هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

نماینده بناب از فرماندار و مسئولان خواست تا تمام توان خود را برای عملیاتی کردن این پروژه به کار ببندند.

فرماندار بناب نیز در ادامه این جلسه ضمن قدردانی از زحمات نماینده بناب در پیگیری این موضوع، گفت: در صورت عملیاتی شدن این پروژه در بناب تحول بزرگی ایجاد خواهد شد.

فرج اللهی با بیان اینکه این پروژه را بخش خصوصی بر عهده گرفته است، گفت: مسئولان استانی و کشوری جهت ایجاد این مجتمع در بناب اظهار رضایتمندی کرده اند.

وی از ادارات خدمات رسان خواست تا تمامی تحقیقات و بررسیهای لازم را انجام داده تا مکانی جهت ایجاد این مجتمع انتخاب شود که از لحاظ آب، برق، گاز و سایر انرژیهای لازم مشکلی پیش نیاید.

مصطفی برزگران در ادامه این جلسه ضمن اظهار نگرانی از آلایندگی این مرکز برای شهرستان، گفت: باید به دقت از نظر زیست محیطی و آلایندگی بررسیهای لازم انجام گیرد تا مردم بیش از این دچار خفگی نشوند.

عضو شورای اسلامی شهر بناب افزود: باید تمامی تعهدات لازم در خصوص آلایندگی و مشکلات زیست محیطی اخذ شود تا خیال مردم و مسئولان از این بابت راحت باشد.

در خاتمه این جلسه کمیته ای با مسئولیت معاون فرماندار جهت انجام امورات لازم و کارهای تحقیقاتی تشکیل شد.

انتهای پیام/ش