فرماندار بناب خواستار نهایی شدن و اجرای طرح سایت پرنده‌نگری در تالاب قره قشلاق بناب شد.

فرماندار بناب خواستار نهایی شدن و اجرای طرح سایت پرنده‌نگری در تالاب قره قشلاق بناب شد.

ولی‌الله فرج‌اللهی عصر امروز در حاشیه بازدید از تالاب قره‌قشلاق بناب در گفت‌وگویی با خبرنگاران با بیان اینکه بارندگی‌های اخیر توانست قسمت اعظمی از تالاب ۲۲ هزار هکتاری قره‌قشلاق بناب را سیراب کند؛ اظهار کرد: با اختصاص اعتبارات دولتی نیز دوستداران طبیعت را برای احیای این تالاب بیشتر امیدوار کرد.

فرماندار بناب افزود: از مبلغ اختصاص یافته تاکنون ۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال برای احداث دکل دیده‌بانی و سایر اقدامات حفاظتی اختصاص یافته است.

فرج‌اللهی با تأکید بر اجرای راه دسترسی گردشگران به نقاط دیدنی و محل زیست پرندگان نادر که در نیمه دوم هر سال تا اواخر خرداد در این تالاب زندگی می‌کنند، خواستار نهایی شدن و اجرای طرح سایت پرنده‌نگری در این تالاب شد.

مهاجرت ۱۵۳ گونه پرنده از نقاط مختلف اروپا و آسیا به تالاب قره‌قشلاق

وی اظهارکرد: ۱۵۳ گونه پرنده از نقاط مختلف اروپا و آسیا به این تالاب مهاجرت می‌کنند که با ایجاد سایت پرنده‌نگر رونق گردشگری را در منطقه شاهد خواهیم بود.

رئیس اداره دامپزشکی بناب نیز در گفت‌و‌گویی کوتاه با اشاره به شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشورهای اروپایی و آسیایی از پایش دقیق و منظم منطقه خبر داد و گفت: اکیپ‌های دامپزشکی به همراه حفاظت محیط زیست علاوه بر تالاب، روستاهای منطقه را نیز تحت نظر دارند.

مهدی حامی از شهروندان و ساکنان روستاهای منطقه خواست در صورت مشاهده لاشه هرگونه پرنده آن را سریعاً به اداره دامپزشکی تحویل و موضوع را گزارش کنند.

وی افزود: براساس پایش‌های انجام شده توسط این اداره و حفاظت محیط زیست خوشبختانه مورد مشکوکی مشاهده نشده است.