به گزارش انعکاس بناب، علی محرمی در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره موسیقی بناب ضمن قدردانی از استقبال مردم بناب از جشنواره های بناب، گفت: حضور پر شور شما شهروندان عزیز در این مراسم و در جمع خادمان عرصه فرهنگ و هنر مایه دلگرمی مسئولین است. وی افزود: از مسئولین عرصه فرهنگ که بستر لازم در […]
به گزارش انعکاس بناب، علی محرمی در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره موسیقی بناب ضمن قدردانی از استقبال مردم بناب از جشنواره های بناب، گفت: حضور پر شور شما شهروندان عزیز در این مراسم و در جمع خادمان عرصه فرهنگ و هنر مایه دلگرمی مسئولین است.
وی افزود: از مسئولین عرصه فرهنگ که بستر لازم در عرصه موسیقی برای ظهور و بروز ظرفیت ها، داشته ها و قابلیت های شهرستان بناب فراهم نمودند،تشکر می کنم.
معاون امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، با بیان اینکه جشنواره آوای انتظار اولین جشنواره موسیقی در سطح استان است، گفت: هم اکنون این جشنواره به دوره یازدهم رسیده که سایر جشنواره ها در همان مراحل ابتدایی خاتمه یافته اند.
محرمی ادامه داد: آثار رسیده به این جشنواره در مقایسه با دوره های قبل، آثار کیفی و فاخری هستند و درخواستم این است که با کمک و همراهی نماینده و فرماندار محترم و مردم و مسئولین شهرستان از سال بعد این جشنواره از مرحله شهرستانی ارتقا یافته و به صورت استانی برگزار گردد.
وی با ارائه گزارش از فعالیت های شهرستان در عرصه هنر، گفت : شهرستان بناب در ادوار گذشته جشنواره های مختلفی را برگزار نموده که جشنواره شعر غدیریه، جشنواره تئاتر شهرستان، جشنواره موسیقی آوای انتظار از جمله آنهاست؛ به امید خدا در دهه فجر امسال هم شاهد جشنواره هنرهای تجسمی هنرمندان این شهرستان خواهیم بود.
معاون امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه بناب در عرصه فعالیت های فرهنگی و هنری به عنوان قطب جشنوراه ها معرفی شده است، گفت: این شهرستان در عرصه تئاتر در جشنواره سراسری و در استان حضور پررنگی داشته است که این در اثر پشتوانه فرهنگی است که داشته های خود را به بهترین وجه ارائه می کند.
محرمی در عین حال افزود: یکی از بحث های اساسی اداره کل، آماده سازی زیرساخت های لازم برای بهره مندی شهروندان عزیز در سطح استان از تولیدات فرهنگی و هنری است که در سال۹۴ با حضور وزیر محترم، استاندار و مدیر کل و مسئولین شهرستان ها به طور همزمان در ۵ شهرستان؛ بناب، میانه، مراغه، مرند و شبستر سینمای دیجیتال راه اندازی کردیم و در سال۹۵ نیز در شهرهای عجب شیر، ملکان، ورزقان، هریس و بستان آباد در حال آماده سازی زیرساخت های لازم هستیم.
وی با اشاره به لزوم فعال بودن هنرمندان در عرصه هنر، گفت: نکته اصلی تمرکز زدایی و واگذاری فعالیت ها به خود صاحبان هنر هست، همه این فعالیت ها در این عرصه در سایه تلاش های خود هنرمندان بوده و اداره کل فقط زمینه ساز بستر لازم آن فعالیتهاست.
معاون امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ما بین تکالیف و اعتبارات تخصیص یافته هیچ تناسبی وجود ندارد، گفت: حجم عظیمی از فعالیت ها که به اداره کل محول گردیده در مقابل بودجه ناچیز اصلا هیچ سنخیتی با هم ندارند و امیدواریم با درایت نمایندگان و تلاش فعالان عرصه فرهنگ شاهد تخصیص اعتبارات منا سب در شأن فرهنگ و هنر کشور و استان باشیم.
محرمی در پایان تاکید کرد: امروز باید در مقابل انواع هجمه های مختلف فرهنگی دشمن مقاوم باشیم تا فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی را به سایر نقاط ارائه کنیم و برای اینکه بتوانیم در مقابل آسیب های اجتماعی باید با زبان هنر وارد شویم، که در آن صورت هم اثرگذار خواهد بود و هم ماندگار.
انتهای پیام/سعید نصیری/۷۵۹۲۵/۹۴










Wednesday, 11 February , 2026