به گزارش انعکاس بناب، قهرمان صمدی معاون مالی و توسعه منابع انسانی و بازرگانی مجتمع فولاد صنعت بناب در حاشیه بازدید معاون امور اقتصادی استانداراز بهبود شرایط و روند رو به رشد این مجتمع خبر داد و گفت : در حال حاضر با تلاش و پیگیرهای انجام شده توسط تیم مدیریتی مشکلاتی که سالیان سال […]
به گزارش انعکاس بناب، قهرمان صمدی معاون مالی و توسعه منابع انسانی و بازرگانی مجتمع فولاد صنعت بناب در حاشیه بازدید معاون امور اقتصادی استانداراز بهبود شرایط و روند رو به رشد این مجتمع خبر داد و گفت : در حال حاضر با تلاش و پیگیرهای انجام شده توسط تیم مدیریتی مشکلاتی که سالیان سال قریبانگیر این مجتمع بوده در حال رفع شدن است و شاهد افزایش تولید و روند روبه رشد و پیشرفت هستیم.
صمدی با اشاره به حضور علی نواداد معاون امور اقتصادی استاندار و بازدید از خطوط این مجتمع گفت : در حال حاضر به مدد حمایت های مسئولین و مدیران ارشد مجموعه و تلاش های شبانه روزی مدیریت و پرسنل زحمتکش شاهد فعالیت خطوط تولید هستیم و این در حالی است که در گذشته این مجتمع با رکود و کاهش ظرفیت تولید مواجه شده بود و حتی در سطح استان هم اعتبار خود را از دست داده بود ولی در حال حاضر با تمام قوا نه تنها در استان بلکه در سطح کشور عرض اندام می کند.
معاون بازرگانی مجتمع فولاد صنعت بناب با اشاره به احیاء برند تجاری این مجتمع گفت : برند شاهین بناب احیا شده است و محصولات این مجتمع با برند تجاری شاهین بناب روانه بازار می شود و جایگاهی در خور نام خود در کشور باز کرده است و برای صادرات محصولات نیز اقدام شده است که سهم بازارش را به دست آورده است و با وجود تمامی مشکلات اعم از نبود نقدینگی و رکود بازار و اعتباری که به آن خدشه وارد شده بود امروز با امکانات کم، اقدامات بهتر انجام شده است و به نوعی دغدغه و نگرانی وضعیت شغلی همکاران رفع شده است و جای خود را به امیدواری داده است که با این امید دست به دست هم داده اند و تلاش می کنند.
وی گفت: گردش مالی ما با وجود کمبود بودجه رقمی بالغ بر ۲۲۱۰ میلیارد ریال در عرض ۵ ماه بوده است که ۳۲۰ میلیارد ریال معوقات شرکت پرداخت شده است، با اقدامات انجام شده طرفهای مورد همکاری که مواد اولیه اعم از آهن اسفنجی و شمش نمی دادند در حال حاضر آماده همکاری هستند که مبلغی بالغ بر ۱۴۸۰ میلیارد ریال گردش مالی مواد اولیه بوده است و حدود ۲۵۰ میلیارد ریال اعم از حقوق و پرداخت های قانونی به پرسنل پرداخت شده است.
صمدی افزود: دررابطه با ادارات و اشتراکات انرژی که دچار مشکل شده بودیم مبلغی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از بابت مصرف جاری و بدهی انجام شده است و با توجه به تعامل و همکاری که بوجود آمده مشکلی از این جهت وجود ندارد که در این زمینه از فرماندار محترم نیز تشکر می شود و نزدیک ۶۰۰ میلیارد ریال هم از بابت تامین قطعات و ملزومات به بازار تزریق شده است.
قهرمان صمدی در خصوص تعداد نیروی شاغل در این مجتمع نیز گفت : درزمان تحویل گرفتن مدیریت این مجتمع در اواخر سال قبل تعاد پرسنل ۱۰۶۰ نفر بوده است که در حال حاضر به ۱۲۰۰ نفر افزایش یافته است که درچند ماه اخیر حدود ۱۴۰ نفر مشغول به کار شده اند و برنامه ریزی و هدفگذاری شده است که تا پایان سال در صورت تامین سرمایه در گردش و افزایش ظرفیت تولید حدود ۴۰۰ نفر با اولویت نیروهای تعدیل شده جذب و مشغول کار گردند.










Thursday, 12 February , 2026