صبح امروز جلسه کاروگروه فرهنگی اجتماعی با موضاعات بررسی علل افزایش طلاق و ارتقای نشاط جمعی، در فرمانداری با حضور اعضای این کار گروه برگزار شد.

صبح امروز جلسه  کاروگروه فرهنگی اجتماعی با موضاعات بررسی علل افزایش طلاق  و ارتقای نشاط جمعی، در فرمانداری بناب با حضور اعضای این کار گروه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار انعکاس بناب،  فرماندار بناب صبح امروز در این جلسه ضمن گله مندی از عدم حضور مدیران ادارات مربوط و حضور معاونان آنها در این جلسه گفت: از آنجایی که مقام معظم رهبری بر فرزند آوری و افزایش نسل جوان تاکید کرده اند، باید راهکارهای مناسب جهت تشویق عموم براین امر ارائه شود.

وی افزود: خوشبختانه در این خصوص شهرستان بناب از آمار خوبی برخوردار است؛ اما متاسفانه امار طلاق در شهرستان بناب نگران کننده است و مسئولان باید با همکاری همدیگر چاره اندیشی کنند.

DSCF0930

وی همچنین با اشاره به وجود نواقص فراوان در خصوص مسائل فرهنگی در سال عزم ملی و مدیریت جهادی در بناب گفت :متاسفانه مدیران ومسئولان مربوط آنطور که انتظار داریم  در این امر فعال نیستند و با بهانه تراشی مو جب شده اند شهرستان بناب دچار نقصان جدی شود.

از موضوعات دیگر مورد بحث در این جلسه تاکید براحداث سینما، مجتمع فرهنگی هنری و برگزاری برنامه های شاد و مفرح برای مردم توسط هنرمندان بومی در طول سال خصوصا در ایام دهه فجر بود.

انتهای پیام/ش