مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به در اختیار بودن حدود 100 هزار کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی گفت: زمان پذیرش مسافران فرهنگی از روز 29 اسفند ماه لغایت عصر 12 فروردین 97 پیش بینی شده است.

به گزارش انعکاس بناب به نقل از خبرگزاری فارس، گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اعلام آمادگی وزارت متبوعش برای اسکان مسافران در نوروز ۹۷ اظهار داشت: در تلاش هستیم تا در مراکز اسکان نوروزی کیفیت را افزایش داده و امکانات موجود را ارتقا بخشیم.

وی افزود:‌ برپایی نمایشگاه‌های بومی و سنتی در جوار پایگاه‌های اسکان برای آشنایی با فرهنگ و سنن محلی به منظور افزایش ماندگاری سفر و بهره‌مندی از دستاوردهای قومی و محلی استان‌ها و همچنین معرفی جاذبه‌های توریستی و گردشگری از جمله خدمات سفر نوروز ۹۷ ویژه فرهنگیان است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه تعداد مراکز آموزشی، رفاهی (خانه‌های معلم) و مراکز اسکان در سراسر کشور را ۳۴۵ مرکز برشمرد و خاطر نشان کرد: ۳۰۰ اردوگاه فرهنگی و هنری و ۵۰ مرکز پردیس دانشگاه فرهنگیان همچون سال گذشته در خدمت اسکان فرهنگیان است؛ همچنین ۲۰۷ تالار و ۱۲۸ رستوران در مراکز آموزشی رفاهی سراسر کشور در راستای اعتلای منزلت اجتماعی فرهنگیان فعال هستند.

کریمی‌فر تصریح کرد: یک شماره از نشریه ادارات کل استان‌ها با عنوان «ویژه‌نامه طرح ساماندهی و ارتقاء خدمات سفر» با درج اطلاعات پایگاه‌های پذیرش و سایر اقدامات از دیگر برنامه‌های این اداره کل است.

وی زمان ثبت‌نام اینترنتی اسکان موقت فرهنگیان در نوروز ۹۷ را از ۴ لغایت ۲۳ اسفند ماه از طریق سامانه www.eskan.medu.ir اعلام کرد و یادآور شد: اطلاعات کلیدی مراکز آموزشی و رفاهی فرهنگیان به تفکیک استان‌ها و شهرهای کشور در سامانه مذکور قابل دسترسی است.

کریمی‌فر با اشاره به در اختیار بودن حدود ۱۰۰ هزار کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی تصریح کرد: زمان پذیرش مسافران فرهنگی از روز ۲۹ اسفند ماه لغایت عصر ۱۲ فروردین ۹۷ پیش بینی شده است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش استفاده از نرم‌افزار پذیرش اینترنتی در ستادهای اسکان و انتخاب مدارس واجد شرایط را از جمله اهم وظایف ستاد اسکان برشمرد و اظهار داشت: خدمت به جامعه معلمان وظیفه‌ای توأم با نشاط درونی است.

وی عنوان کرد: تمام فرهنگیانی که در اسکان نوروز ۹۷ ثبت‌نام می‌کنند تحت پوشش بیمه خواهند بود.

انتهای پیام/