فرمانده انتظامی شهرستان بناب از کشف ۲۴۰ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش2 میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش انعکاس بناب، سرهنگ رمضان الهوردیان در تشریح این خبر گفت: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا، ضمن برنامه ریزی و هماهنگی قضائی، طرح مبارزه با قاچاق کالا توسط مأموران نیروی انتظامی در این شهرستان اجرا شد.

وی افزود: در نتیجه اجرای این طرح مأموران نیروی انتظامی موفق شدند مقدار ۲۴۰ هزار نخ از انواع سیگار قاچاق که فاقد مدارک گمرکی بوده و به صورت غیر قانونی وارد کشور شده بود را کشف و ضبط کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب تصریح کرد: در اجرای این طرح یک نفر متهم دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شد.

سرهنگ رمضان الهوردیان در پایان با اشاره به اثرات سوء قاچاق کالا به اقتصاد کشور، به برخورد قانونی نیروی انتظامی با این پدیده شوم تأکید و از استمرار این گونه طرح در راستای مباره با کالای قاچاق خبر داد.

انتهای پیام/زیبائی