رئیس اتاق اصناف بناب با بیان اینکه تعامل اقتصادی با دیگر کشورها نباید منجر به افزایش واردات شود، گفت: دولتمردان، صنعت و تولید داخل را فدای سیاست نکنند.
رئیس اتاق اصناف بناب با بیان اینکه تعامل اقتصادی با دیگر کشورها نباید منجر به افزایش واردات شود، گفت: دولتمردان، صنعت و تولید داخل را فدای سیاست نکنند.
به گزارش خبرنگار حوزه شهرستانی انعکاس بناب، رئیس اتاق اصناف بناب در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ما، تاکید کرد: ما باید در عرصههای اقتصادی با کشورهای دیگر تعامل داشته باشیم اما این تعامل نباید منجر به واردات بیرویه و حذف تولیدکنندگان داخلی شود.
صمد یزدانی در گفتوگو با خبرنگار اصناف ایران، با بیان اینکه تحریمها و واردات بی رویه اقتصاد کشور را ضعیف کرده است، گفت: امیدواریم با لغو تحریمها با اتکا به منابع داخلی، شاهد کاهش واردات باشیم.
وی اظهار کرد: طی سالهای گذشته که فشار تحریمها بر کشور روز به روز بیشتر شد، فعالیت صادرکنندگان، متوقف شده است.
یزدانی ادامه داد: از زمانی که تحریمها شدت گرفت، قرار بود این تحریمها تبدیل به فرصت شود و تکیه بر تولیدکنندگان داخلی بیشترشود، منتها به جای خودکفا شدن و تکیه بر تولیدکنندگان داخلی بر حجم واردات از کشورهایی مثل چین و روسیه اضافه شد و این مسئله در کنار قطع صادرات ایران به دلیل مشکلاتی که تحریم برای تجار ایرانی به وجود آورده، زیان زیادی به تولید زد.
انتهای پیام/ج











Wednesday, 11 February , 2026