خیریه زینبیه(ص) بناب همزمان با محرم و صفر و همچنین فرا رسیدن اربعین حسینی اقلام ضروری به ارزش بیش از 600 میلیون ریال را طی 2 ماه اخیر در بین افراد تحت پوشش خود تقسیم کرد.
به گزارش انعکاس بناب، همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی خیریه زینبیه(ص) بناب همانند سال های گذشته اقلام ضروری ( بیش از ۲۰۰ بسته مواد غذایی) را در بین زنان و خانواده تحت پوشش خود تقسیم کرد تا این قشر از جامعه در امرار زندگی خود با مشکلات جدی برخورد نکنند.
خیریه زینبیه(ص) بناب در طی ۲ ماه اخیر در ماه های محرم و صفر چندین مرحله مواد غذایی و سایر اقلام از جمله گوشت قرمز، غذای گرم، نان، کفش، هزینه ویزیت دکتر، خودکار، چسب، کیف، کفش، برنج و روغن و غیره به ارزش ۶۰۹ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال را بین افراد تحت پوشش خود تقسیم کرده است.
گفتنی است: این خیریه دارای بیش از ۸۰۰ خانواده تحت پوشش می باشد که در طول سال با کمک خیرین و مردم در توزیع بسته غذایی و تهیه جهیزیه به خانواده های نیازمند کمک می کند.
گزارش تصویری؛
انتهای گزارش/ داود زیبائی
http://enekasbonab.ir/?p=57978
























Thursday, 12 February , 2026