مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) بناب گفت: هم اکنون ۲۱۲ یتیم تحت پوشش کمیته امداد بناب هستند که ۵۰۳ حامی از این ایتام حمایت می کنند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) بناب گفت: هم اکنون ۲۱۲ یتیم تحت پوشش کمیته امداد بناب هستند که ۵۰۳ حامی از این ایتام حمایت می کنند.
به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، رشید سلیمانی عصر امروز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری، در این خصوص گفت: حامیان خیر و نوع دوست طرح اکرام در نه ماهه نخست سال جاری ۱ میلیارد و ۷۳ میلیون ریال به ایتام تحت پوشش این کمیته کمک کردند؛ به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد استان آذربایجان شرقی، رشید سلیمانی اظهار داشت : دین اسلام بیش از هر دین و آیین دیگر و بهتر از هر مؤسسه رفاهی و اجتماعی، رهنمودهای عملی و سازنده برای بهبود شرایط زندگی یتیمان و کاهش مشکلات آنها دارد که در همین راستا طرح اکرام ایتام یکی از طرح های است که توسط کمیته امداد اجرا می شود.
وی در تشریح طرح اکرام ایتام تصریح کرد: طرح اکرام ایتام از جمله طرح هایی هستند که کمیته امداد امام خمینی (ره) به منظور استفاده از مشارکت مردمی در رسیدگی به نیازمندان اجرا می کند که این طرح مختص کودکانی است که پدر خود را از دست داده اند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بناب ادامه داد : در طرح اکرام ایتام فرد خیّر می تواند یک یا چند یتیم را تحت تکفل خود قرار دهد و ماهانه مبلغ حمایتی به صورت مستقیم و کارت به کارت به حساب این کودکان واریز کند یا به حساب متمرکز کمیته امداد واریز نماید. هر حامی می تواند با هماهنگی کمیته امداد کودک تحت حمایت خود را ملاقات نماید.
این مقام مسوول در کمیته امداد بناب به تعداد ایتام زیر پوشش اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون ۲۱۲ یتیم تحت پوشش کمیته امداد بناب هستند که ۵۰۳ حامی از این ایتام حمایت می کنند و این واحد آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی جهت تحویل به ایتام و یا واریز به شماره حساب متمرکز اکرام ایتام ۰۱۰۵۰۹۸۰۱۴۰۰۶ می باشد.
انتهای پیام/ش











Wednesday, 11 February , 2026