ما قصد نداشتیم مسائل گذشته را بازگو کنیم اما وقتی می بینیم عده ای قصد دارند خیانت هایی همچون خانه نشینی ۱۱روزه را در تاریخ معاصر کم اهمیت جلوه دهند مجبوریم حقایق را با مردم بازگو کنیم.

به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، حجت الاسلام باقری بنابی "نماینده مردم بناب" در گفتگو با خبرنگار ناطقان ضمن اشاره به برخی تحرکات در روزهای اخیر پیرامون تطهیر تخلفات و جرائم متعدد احمدی نژاد گفت: ما قصد نداشتیم مسائل گذشته را بازگو کنیم اما وقتی می بینیم عده ای بنا دارند خیانت هایی همچون خانه نشینی ۱۱روزه و یکشنبه سیاه را در تاریخ معاصر کم اهمیت جلوه دهند مجبوریم حقایق را با مردم بازگو کنیم.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس با اشاره به اینکه فتنه بازگشت احمدی نژاد همچون فتنه۸۸ محکوم به شکست است، گفت: در روز جمعه ای که گذشت گویا همکار ارجمندم جناب آقای آقاتهرانی در یک برنامه تلویزیوی حضور پیدا کردند و من موفق نشدم صحبت ایشان را بصورت مستقیم بشنوم، اما با خواندن متن مکتوب آن در خبرگزاری ها بسیار متعجب شدم.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: من شخصیت حضرت حجت الاسلام آقاتهرانی را بسیار مثبت و قابل احترام می دانم، اما ما روحانیون باید مراقب باشیم قداست عبای ما پرچم تطهیر خیانت های احمدی نژاد نشود.

باقری بنابی با اشاره به نامه ای که چند روز قبل توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در انتقاد به عملکرد خبرگزاری مجلس به هیئت رئیسه تقدیم شد گفت: متاسفانه ما شاهد یک روحیه انحصار طلبانه در اقلیت مجلس هستیم که مخالفت آنها با درج مصاحبه دیگر همکاران و هجمه به خبرگزاری خانه ملت موید این مسئله است و امیدوارم همه ما بتوانیم آستانه تحمل خویش را بالا ببریم و البته من به سهم خویش قدر دان اصحاب رسانه و اهل قلم هستم.

این نماینده مجلس در بخش پایانی صحبت هایش گفت: متاسفانه از زمانی که جبهه پایداری پا به عرصه سیاسی گذاشت؛ بذر تشتت بیش از پیش در بدنه جریان اصولگرایی پاشیده شد و بعید می دانم اتحاد اصولگرایان شکل بگیرد، مگر اینکه گروه های تندرو دست از فعالیت های غیرمثبتشان بردارند.
انتهای یپام/ش