به گزارش انعکاس بناب، امام جمعه شهرستان بناب در این دیدار با تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب (س) اظهار داشت: نامگذاری این روز بنام “پرستار” آغاز خوبی در راستای تکریم جامعه پرستاران است و این نشان دهنده این است که هدف گذاری خوبی صورت گرفته اما لازم است جهت رفع مشکلات این قشر زحمتکش نیز گام برداشته شود.
وی با اشاره به آیات و روایات دینی گفت: خدمت پرستاران توجیه مکتبی و الهی را در بر دارد، لذا پرستاری قبل از شغل بودن، “عشق” است و با وجود این مشکلات، کار سخت و مسئولیت خطیر، اگر عشق و علاقه نباشد انگیزه خدمت ایجاد نمی شود.
حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی با اشاره به خدمت رسانی پرستاران در ایام شیوع ویروس منحوس کرونا و ایثار و از خودگذشتگی این قشر در خط مقدم مبازه با کرونا، عنوان کرد: پرستاران عزیز در این ایام معنی واقعی “عشق، ایثار” را توامان نشان دادند؛ لذا از ته دل برای همه شان خداقوت و دست مریزاد عرض می کنیم و زحماتشان را ارج می نهیم و برای آنهایی در این راه جانشان را از دست دادند از خداوند طلب رحمت و مغفرت داریم.











Wednesday, 11 February , 2026