مراسم اختتامیه دومین جشنواره استانی حرکت‌های جهادی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی به همراه جهادگران و اقشار مختلف مردم در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش انعکاس بناب؛ فرمانده سپاه ناحیه بناب در مراسم اختتامیه دومین جشنواره استانی حرکت‌های جهادی شهرستان بناب به اهمیت و کارگشایی حرکت‌های جهادی در طول ۴۴ سال انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: آنچه انقلاب اسلامی را پیروز کرده و روز به روز بر شکوفایی آن می‌افزاید کارهای جهادی است.

سرهنگ پاسدار اصغر اسفنداری حرکت‌های جهادی را موثر در پیشبرد و به سرمنزل مقصود رساندن انقلاب اسلامی دانست و افزود: آنچه ما را در جبهه‌های حق علیه باطل سربلند ساخته، تفکر جهادی بوده چرا که شهدا و رزمندگان ما در سرما، گرما و بیابان‌ها و جنگل‌ها بدون هیچ چشم داشتی به دنبال اهداف الهی و جهادی خود بودند.

وی تفکرات سرمایه‌داری را کذب اعلام کرد و اظهار داشت: هر زمانی که در عرصه‌های مختلف به این سمت و سو رفتیم بی‌نتیجه بوده و از دستیابی به اهداف خود جا مانده‌ایم.

اسفندیاری از عملکرد فضای مجازی بی در و پیکر انتقاد کرد و پیشنهاد داد: شناساندن و نحوه استفاده درست از فضای مجازی باید در اولویت قرار گیرد که توسعه و تبلیغ حرکت‌های جهادی می‌تواند یکی از راهکارهای مناسب برای حل این معضل باشد.

 

  • نویسنده : مهدی رهیده