امام جمعه موقت بناب گفت: همه باید در ترویج پیام و فرهنگ عید سعید غدیر تلاش کنند تا جامعه بیش از پیش با این روز بزرگ و پیام آن آشنا شود.

به گزارش انعکاس بناب؛ حجت الاسلام و المسلمین ناصر اصغری روز جمعه ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ بعد از اقامه نماز عید سعید قربان در جمع نمازگزاران در خطبه‌های این عید بندگی اظهار داشت: آزمون‌های الهی برای زمینه‌سازی مقام امامت از دشوارترین آزمون‌ها به شمار می‌رود. خلیل‌الله در این آزمون‌ها استوار و ثابت‌قدم بودند. خداوند سبحان با آزمون‌های سخت و استثنایی، شخصیت بی‌نظیر حضرت ابراهیم را در معرض نگاه ملائکه الهی و جامعه انسانی قرار داد و او را به مقام رفیع و موهبت امامت آراسته ساخت.

وی افزود: دنیا مدرسه انسان‌سازی است، به این دنیا آمده‌ایم که در این جایگاه و در این مقام قرار بگیریم و به این رتبه کمال دست پیدا کنیم. تسلیم اوامر حکیم باشیم. این مقام، سعادت انسان را در دنیا رقم می‌زند. ابراهیم آن مرد شجاع و نماد استقامت و ایثار، اسماعیل را تربیت می‌کند که این ثمره تربیت دینی است

خطیب جمعه موقت بناب با اشاره به فرارسیدن عید غدیرخم عیدالله الاکبر عید امامت و ولایت گفت: بیچاره گی دنیا کنار زدن ولایت و خوشبختی دنیا پیوند و آشتی با ئلایت است؛ بنابراین همه باید در ترویج فرهنگ غدیر تلاش کنند تا جامعه بیش از پیش با این روز بزرگ و پیام آن آشنا شود.

این استاد حوزه علمیه بناب تصریح کرد: سران کشورهای اسلامی حاشیه خلیج فارس به دلیل اینکه حکومت الهی را قبول نداشته و به ولایت امیرالمؤمنین و ائمه معصومین علیهم السلام اعتقاد ندارند از مسیر دین انحراف یافته و در مقابل بزرگترین دشمن اسلام ذلیل می شوند.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری با بیان اینکه روزهای سرنوشت ساز در عالم اسلام است و یک ملت استقامت را به رخ جهانیان کشیده است، خاطرنشان کرد: «غزه قهرمان و فلسطین مقاوم» به عنوان نمونه این قدرت که بیش از یک سال در برابر اجماع دنیای استکبار با حمایت بی‌دریغ و گسترده سیاسی و نظامی تسلیحاتی و مدیریتی آمریکا در برابر این جبهه قدرتمند با اقتدار ایستاده و ما نمی توانیم در مقابل این مسئله بی تفاوت باشیم.