به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، حجت الاسلام باقری بنابی ظهر امروز در شورای اداری شهرستان بناب گفت: به علت این که با اجرای طرح گوگرد زدایی نیروگاه حرارتی سهند بناب، تعدادی از کسب درآمد باز می مانند این مجوز صادر نمی گردد. باقری بنابی در عین حال تصریح کرد: با اجرای این طرح از آلودگی […]
به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، حجت الاسلام باقری بنابی ظهر امروز در شورای اداری شهرستان بناب گفت: به علت این که با اجرای طرح گوگرد زدایی نیروگاه حرارتی سهند بناب، تعدادی از کسب درآمد باز می مانند این مجوز صادر نمی گردد.
باقری بنابی در عین حال تصریح کرد: با اجرای این طرح از آلودگی زیبست محیطی ناشی از فعالیت نیروگاه سهند بناب به میزان قابل توجهی کاسته می شود.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی از حضور کم رنگ مسئولین شهرستان در برنامه های مذهبی ،فرهنگی و اجتماعی انتقاد کرد و گفت: ما هر چه داریم از برکت نظام است و باید همه مسئولین در گرامیداشت ها و مراسمات حضور چشمگیری داشته باشیم
عضو کمسیون اقتصادی مجلس، از اختصاص ردیف مستقل برای ا جرای بیمارستان جدید بناب در بودجه سال ۹۴ خبر داد و گفت: طرحهای ملی شهرستان متناسب با تخصیص اعتبارات در حال اجرا بوده و از پیشرفت قابل ملاحظه ای برخوردارند.
فرماندار بناب نیز در این جلسه از اختصاص مبلغ ۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بناب درسال جاری خبرداد و گفت: از این اعتبار مبلغ ۴۰ میلیارد ریال تخصیص یافته و این تصفیه خانه تا پایان شهریور فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
فرج الهی با انتقاد از کارائی ناکافی برخی از کارکنان ادارات گفت: در بعضی از اداات شهرستان افرادی به بهانه نداشتن کارایی مناسب بدون اینکه فعالیتی انجام دهند فقط حقوق دریافت می کنند.
انتهای پیام/ش










ياحق
تاریخ : ۱۳ - مرداد - ۱۳۹۴
اشیخ رضا این یکی لطفا حل کن این دود و این گوگرد غوز بالاغوزمشکلات زیست محیطی بناب شده ریز گرد ها ، نمک دریاچه ،کاوه سودا دیگه بالا غیرتاً هر چی هست اینورفع کن بره