به گزارش انعکاس بناب به نقل از آناج، شب گذشته خبری مبنی بر مهار آتش سوزی در مراتع اطراف روستای آستمال در شهرستان ورزقان توسط فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی اعلام شد. آتش سوزی هنوز ادامه دارد… ولی پیگیری ها و گزارشات مردمی حاکی از عدم مهار این آتش سوزی […]

به گزارش انعکاس بناب به نقل از آناج، شب گذشته خبری مبنی بر مهار آتش سوزی در مراتع اطراف روستای آستمال در شهرستان ورزقان توسط فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی اعلام شد.

آتش سوزی هنوز ادامه دارد…

ولی پیگیری ها و گزارشات مردمی حاکی از عدم مهار این آتش سوزی بود.

طی پیگیری های خبرنگار گروه اجتماعی آناج از خلیل ساعی، مدیریت بحران استان، وی با بیان اینکه آتش سوزی دیشب مهار شده است، گفت: آتش سوزی ولی همچنان در منطقه آستمال ادامه دارد ولی در حال مهار است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه منطقه ای هم که آتش سوزی در آن ادامه دارد منطقه جنگلی می باشد احتمال تعیین زمان مهار این آتش سوزی امکان پذیر نیست.

ساعی با بیان اینکه امکانات اطفای حریق هوایی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: طبق تفاهم نامه منعقد شده هر مکانی میزان حریق بالایی داشت توسط بالگرد و هواپیما می توان از این امکانات بهره برد.

گفتنی است، ساعی در حالی اظهار کرد که منطقه ای که دیشب آتش سوزی در آنجا روی داده بود مهار شده است که مکان جدید که در آن آتش سوزی هنوز ادامه دار است را آستمال معرفی کرد؛ همان منطقه ای که هم اکنون در حال آتش سوزی است!

گزارش حریق به محیط زیست داده نشده است

در ادامه پیگیری ها و در گفت و گو با قاسم زاده، مسوول روابط عمومی محیط زیست استان؛ وی با بیان اینکه خبر مهار این آتش سوزی توسط اداره کل منابع طبیعی استان اطلاع رسانی شده است، گفت: به نظر می رسد این منطقه جزو مناطق محافظت شده نبوده است چون اگر بود که به ما نیز این اتفاق گزارش می شد.

آتش سوزی آستمال دوباره جان گرفته است!

رحمانی، مسوول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی نیز در گفت و گو با خبرنگار آناج گفت: هم اکنون آتشی که دیشب مهار شده بود در منطقه آستمال ورزقان دوباره به دنبال وزش بادهای گرم دچار حریق شده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون مامورین اطفای حریق در آن منطقه نیازمند کمک های مردمی می باشند.

به نظر می رسد بایستی در اطفای حریق یک منطقه تمامی جوانب سنجیده شود تا به دنبال وزش بادهای گرم باز هم شاهد آتش سوزی منبع طبیعی در کشور نباشیم.

البته ناگفته پیداست عدم هماهنگی های سه ارگان دولتی در این اتفاق نیز غیر قابل قبول بوده و مسوولین امر بایستی در مواقع بحران بیش از پیش هماهنگی های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/پ