نماینده مردم بناب در حالی از گزینه پیشنهادی وزارت علوم، دفاع و حمایت همه جانبه خود را می کند که گفته های وی با سوابق دانش آشتیانی در سال ۸۸ خیلی در تناقض است و این چندمین بار است که نماینده بناب از عوامل فتنه حمایت می کند.

به گزارش انعکاس بناب، برخی اخبار منتشر شده در رسانه ها نشان می دهد که نماینده بناب از وزیر پیشنهادی دولت برای پست وزارت علوم به صورت همه جانبه دفاع کرده و از وی حمایت می کند و این در حالی است که این گزینه به عنوان عضو اصلی اتاق فکر جریان فتنه ۸۸ مستقر در وزارت علوم به مجلس معرفی شده و از مرتبطان اصلی و محکومان فتنه ۸۸ به شمار می رود.

باقری بنابی در خبر منتشر شده در سایت تابناک اظهار کرده که “ما تاکنون هیچ مدرک محکمه پسندی علیه دانش آشتیان پیدا نکرده‌ایم و گفته‌های تمام آقایان بهانه است. متأسفانه در حال حاضر در فضای آلوده و ‌تخریبی که در جامعه شکل گرفته است، هر کسی را متهم به فساد اخلاقی و سیاسی می‌کنند و کسی هم پاسخگو نیست و تمام استنادات به روزنامه‌ها و سایت‌هاست.

و در بخش دیگر اظهارات خود گفته که ” من به دنبال این موضوع هستم که اگر واقعا کسی درباره سال ۷۸ و ۸۸ دلایل قوی و محکمه پسندی دارد، ارائه کند و اگر وی و ‌دیگران را هم در آن دخالت داشتند، برای ما اثبات کنند ما به آن‌ها رأی نمی‌دهیم، اما اکثر این حرف‌ها روزنامه‌ای است و هیچ یک سند محسوب نمی‌شود.”

وی ادعا دارد: اقدامات‌ عمرانی آشتیان در زمانی که در معاونت وزارت علوم بود، کارنامه درخشانی دارد؛ ساخت مجتمع‌های خوابگاهی از جمله اقداماتی است که وی انجام داده ‌و باید گفت، ‌از نظر مدیریتی مدیر لایقی است و اگر کسی می‌خواهد قضاوت کند، باید به دنبال حجت شرعی باشد و اقداماتی مانند ارسال پیامک و کارهای نسنجیده دیگر از قبیل تخریب‌های سیاسی را ـ که به قصد تحت تأثیر قرار دادن نمایندگان است ـ کنار گذاشت.

باید در پاسخ به این نماینده شهرستان گفت که کشور ما در جریان فتنه ۸۸ کمتر ضربه نخورده است که بار دیگر بخواهیم از عوامل فتنه حمایت کرده و اداره امور علمی کشور را به دست آنها بسپاریم. و به نظر می رسد مجلس شورای اسلامی هم که در طول یکسال گذشته همواره سعی داشته از حضور فتنه گران و افراد مسئله دار در کابینه دولت جلوگیری کند، این بار نیز در برابر این گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم نیز ایستادگی کرده و با عدم رای اعتماد، پنجمین گزینه پیشنهادی دولت را نیز ناکام بگذارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، فخرالدین دانش نماینده جریان فتنه در سال ۸۸، پیش از این در کمیته انتصابات روسای دانشگاه ها در وزارت علوم در کنار عبدالحسین فریدون و محمد حسین صادقی بوده و بسیاری از روسای فعلی دانشگاه های کشور که دارای گرایشات معارض یا فتنه هستند با نظر مستقیم دانش و بدون دخالت فرجی دانا وزیر وقت علوم منصوب گردیدند. از سوی دیگر نیز دانش آشتیانی دیکته کننده و اعمال کننده نظرات فعالان فتنه ۸۸ و عضو اتاق فکر پشت صحنه وزارت علوم در زمینه انتصاب روسای دانشگاه ها بوده است.

همین فعالیت های پشت پرده و دست داشتن در تغییرات روسای دانشگاه ها نشان می دهد که سناریوی تعریف شده برای معرفی نیلی احمد آبادی به عنوان گزینه در سایه، واقعی بوده و حالا فخرالدین دانش آشتیانی به عنوان گزینه اصلی وارد میدان شده است.

 در این بین سوالی که در اذهان عمومی به وجود آمده این است که آیا وزارت علوم در دولت یازدهم سهمی برای تندروهاست که هر بار وزیری برای این پست معرفی می شود، رد پایی در فتنه ۸۸ داشته است؟

 چراکه بررسی سوابق وزیر جدید پیشنهادی دولت نشان می دهد که دولتی ها بار دیگر در ادامه روند گذشته خود، بر معرفی گزینه های مسئله دار تاکید دارند و رئیس جمهور این بار در شرایطی فخرالدین دانش را به مجلس معرفی کرده که وی از مرتبطین نزدیک به جبهه منحله مشارکت و قائم مقام معین در وزارت علوم دولت اصلاحات بوده است.

 فخر الدین دانش در فتنه ۸۸ به علت ارتکاب مسائل امنیتی توسط نهادهای ذی ربط احضار شد و هم اکنون نیز عضو حلقه اصلی جریان فتنه در وزارت علوم به شمار می رود. جلسات محفلی وی و دیگر همکارانش در وزارت علوم نیز به صورت هفتگی و منظم در خصوص سیاست گذاری کلان آموزش عالی در اماکن واقع در شمال تهران برگزار می شود.

 در پایان باید گفت مردم تمامی شهرستانها بخوصوص شهرستان بناب به نماینده خود اعتماد کرده و آنها را راهی مجلس کرده اند تا در امورات کشور دخالت کرده و به صلاح کشور باندیشند تا به ضرر کشور. و باید در رای اعتماد مجلس صادقانه رای خود را اعلام کنند تا با وارد شدن افراد اصلح به وزارتخانه ها به کشور آسیبی وارد نشود.