به گزارش انعکاس بناب، ولی اله فرج اللهی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل در بناب از خروج روزانه ۱۰۰ تریلی کالا از شهرستان بناب خبر داد و بر اهمیت بخش حمل و نقل در اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: هشت شرکت فعال باربری در این شهرستان فعالیت می کنند. فرج […]
به گزارش انعکاس بناب، ولی اله فرج اللهی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل در بناب از خروج روزانه ۱۰۰ تریلی کالا از شهرستان بناب خبر داد و بر اهمیت بخش حمل و نقل در اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: هشت شرکت فعال باربری در این شهرستان فعالیت می کنند.
فرج اللهی عمده چالش حمل و نقل آذربایجان شرقی را ترکیب ناپهنه ناوگان حمل و نقل آن دانست و افزود: ظرفیت ها و پتانسیل های بخش حمل و نقل بناب در این شهرستان بالا است طوری که بیش از هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو در بخش حمل و نقل کار می کنند.
وی همچنین با بیان اینکه عدم وجود پارکینگ برای خودروهای سنگین یکی از مشکلات اصلی شهرستان است، افزود: پارک این خودروها در سطح شهر و محلات مختلف آسایش شهروندان را برهم زده است و باید فکری برای تاسیس یک پارکینگ بزرگ برای این نوع خودروها کرد.
فرماندار بناب سپس به حل مشکلات بیمه رانندگان نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون بالای ۴ هزار و ۵۰۰ نفر راننده در این شهرستان بیمه هستند.
وی سپس با تاکید بر ضرورت مکان یابی پارکینگ خودروهای سنگین گفت: باید همچنین شرکت های باربری در قالب شهرک باربری در این شهرستان تجمیع شوند و مشکل پراکندگی خودروهای سنگین در سطح شهر برطرف شود.
گفتنی است که در این مراسم با حضور مدیرکل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان شرقی، فرماندار، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی رانندگان حمل و نقل جاده ای بناب، جمعی از مسئولان محلی و اهالی با اهدای لوح و هدایایی از ۲۰ راننده نمونه شهرستان بناب تجلیل شد.
انتهای پیام/ش










Thursday, 12 February , 2026