به گزارش انعکاس بناب به نقل از آناج، سردار غلام عسگر کریمیان در همایش بزرگداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهمن اسلامی، اظهار داشت: اینکه رهبرمان فرمودند آزادگان ذخایر انقلاب هستند بدین معنی است که آنان از نیروهای با ارزشی می‌باشند و  برای روز مبادا نگه داشته شده‌اند. وی افزود: آزادگان هم اکنون باید در صحنه‌ی انقلاب حضور تاثیر گذار داشته باشند […]

به گزارش انعکاس بناب به نقل از آناج، سردار غلام عسگر کریمیان در همایش بزرگداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهمن اسلامی، اظهار داشت: اینکه رهبرمان فرمودند آزادگان ذخایر انقلاب هستند بدین معنی است که آنان از نیروهای با ارزشی می‌باشند و  برای روز مبادا نگه داشته شده‌اند.

وی افزود: آزادگان هم اکنون باید در صحنه‌ی انقلاب حضور تاثیر گذار داشته باشند و توطئه‌های دشمنان را در عرصه‌های مختلف خنثی نمایند.

فرمانده سپاه عاشورا خاطرنشان کرد: مهمترین وظیفه‌ی ما رساندن پیام شهدا به نسل‌هاست، لذا هرگز حق فراموشی شهدا به خصوص شهدای آزاده را که در اسارت غریبانه به شهادت می‌رسیدند، نداریم.

وی با اشاره به اینکه امروز اصلی‌ترین چالش انقلاب اسلامی جبهه اشرافی‌گری و فعالیت هایش علیه جبهه انقلابی‌گری است، تاکید کرد: این جبهه برای اینکه ما را در دامن اشرافی‌گری قرار بدهد در تضعیف روحیه استکبارستیزی ما تلاش می‌کند.

کریمیان تصریح کرد: آنها می‌خواهند ما احساس امنیت کامل بکنیم اما باوجود دشمنانی که تمام قد علیه انقلاب قداره کشیده‌اند، مگر می شود احساس امنیت کرد؟!

وی ادامه داد: وظیفه ما نیز در این ورطه بازتولید روحیه توحید، عدالت خواهی و استکبارستیزی است و باید مواظب باشیم تا ما را به آرامش ظاهری نخوابانند که با لگد بیدار شویم.

این مقام مسول تاکید کرد: ما امروز به یاد روز آزادی باز می گوییم که همچنان به امام و شهدا وفاداریم و بی‌منت و بی ادعا در رکاب ولایت هستیم و خواهیم بود.

انتهای پیام/س