به گزارش انعکاس بناب، آقای حسین لطف اله زاده متولد ۱۳۶۰ اهل شهرستان بناب با دیپلم حسابداری در قالب یک واحد کارگاهی اقدام به تولید کیف مدارس شروع کرده است.
وی هدف از این اقدام را لبیک گویی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از اقتصاد، تولید و کالای ایرانی دانسته و گفت: در شروع به کار و راه اندازی این کارگاه سختی ها و مشکلات زیادی را داشتم ولی با توکل به خدا و کمک به اقتصاد کشور توانسته ام یکی از تولید کنندگان شهرستان در حوزه تولید کیف باشم.
این کارآفرین بنابی در خصوص نحوه شروع به کارش گفت: در ابتدا این حرفه، توسط برادرانم به من آموزش داده شد و من از سن ۱۲ سالگی با سراجی آشنایی داشتم که از سال ۷۷ تا ۸۰ در مغازه پدرم مشغول به کار شده و از سال ۸۸ واحد کارگاهی کنونی را در خیابان نویدی به متراژ ۱۰۰ متر مربع اجاره کرده و به فعالیت تولیدی مشغول هستم.
آقای لطف اله زاده در خصوص سرمایه و هزینه مالی برای شروع این شغل گفت: با ۲۰ میلیون ریال سرمایه اولیه این کار را شروع کرده و سودهای حاصل از این شغل را در این شغل سرمایه گذاری کرده ام.
وی ضمن اشاره به روال سخت اداری در دریافت تسهیلات بانکی گفت: از ابتدای راه اندازی کارگاه با ثبت نام در طرح مشاغل خانگی از وام ۷۵۰ میلیون ریالی دولت برای خرید تجهیزات کارگاهی استفاده نموده ام.
آقای لطف اله زاده افزود: علت مشکلات اساسی در ورشکستگی برخی صنایع و کارگاه های کوچک سود بالای بانک ها در بازپرداخت تسهیلات خود می باشد؛ لذا به نظر بنده یک واحد تولیدی اگر بتواند بدون نیاز از تسهیلات بانکی کار خود را پیش ببرد ضمانت و امنیت کاری بهتری نسبت به دیگر واحدهای تولیدی خواهد داشت.
تولید کننده کیف بنابی در خصوص زمان فعالیت کارگاه گفت: به سبب فصلی بودن این شغل، از ابتدا تا انتهای سال به تولید مشغولیم ولی فروش را در ۳ ماه سال از ابتدای مرداد تا پایان مهرماه داریم.
وی به میزان تولید این محصول با کیفیت ایرانی اشاره کرد و افزود: ماهانه به طور متوسط ۲ هزار عدد کیف مدرسه در این کارگاه تولید می شود و با این حساب درآمد خالص برداشتی ازاین شغل هرماه حدود ۳۰ میلیون ریال است.
آقای لطف اله زاده در خصوص بازار یابی محصولات این کارگاه گفت: خوشبختانه با توجه به سابقه کاری و ارتباط بیشتر بنده با مراکز فروش در این راستا با بالا بردن کیفیت محصولات در مسئله بازاریابی مشکل خاصی ندارم.
وی ضمن اشاره به نام و آوازه کیف بناب از لحاظ دوام و کیفیت در شهرهای همجوار گفت: تنها بیش از ۶۰ درصد از محصولات این کارگاه در تبریز و بقیه در بناب و همچنین شهرهای دیگری مثل میاندوآب، بوکان و ارومیه به فروش می رسد.
تولید کننده بنابی تعداد افراد مشغول به کار در این کارگاه را ۱۱ نفر اعلام کرد و گفت: بانوان با آموزش هایی که در این مکان داده می شود به چرخ کاران ماهر تبدیل می شوند و همه چرخکاران از بیمه برخوردارند.
آقای لطف اله زاده در خصوص تاثیر نوسانات ارزی بر میزان تولید گفت: در زمان اوج نوسانات ارزی به عنوان مثال قیمت مواد اولیه هر یارد پارچه کیف به ۱۴۰ هزار ریال رسید. در این خصوص نسبت به قبل از نوسانات با کمبود سرمایه مواجه شده ام ولی با این وجود به چند کارگاه و نفر پشتیبانی مالی کرده ام تا ور شکست نشوند.
وی با بیان رضایت از کار به خبرنگار ما گفت: در مورد توسعه کارگاهی در مکانی دیگر تجهیزات کارگاهی داریم ولی به علت اینکه سرمایه لازم برای خرید مواد اولیه پارچه را نداریم با مشکل مواجه هستیم ولی با این وجود از کارم رضایت دارم.
آقای لطف اله زاده در پایان با اشاره به واردات غیرقانونی کیف به شهرستان بناب گفت: خوشبختانه با سختگیری های قانون و تلاش مأموران نیروی انتظامی، قاچاق و واردات کیف آماده از شهرستان های همجوار به بناب تا حدود زیادی کاهش یافته است.
گزارش تصویری؛

انتهای گزارش/











Thursday, 12 February , 2026