فرمانده انتظامی شهرستان بناب از کمبود امکانات و نبود تیم متخصص اورژانس در بیمارستان های بناب گلایه کرد و گفت: در برخی موراد به دلیل نبود تجهیزات و تیم متخصص در بیمارستان های بناب مجبور به انتقال مجروحین به سایر شهر ها می شویم.

به گزارش انعکاس بناب، سرهنگ سهراب شفقی در جلسه شورای ترافیک شهرستان بناب، با اعلام اینکه تصادفات درون شهری بناب در ۵ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۷ درصد افزایش داشته است، گفت: از ۱۸۶ مورد تصادف شدید شهری از ابتدای سال جاری  ۲۱۲ نفر مجروع شده اند که همین عدد برای مدت زمان مشابه سال قبل از ۱۵۹ مورد تصادف ۱۹۴ مجروع بود.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب، با تأکید بر اینکه از ابتدای سال جاری تا به الان تصادف منجر به فوت درون شهری نداشته ایم، اظهار داشت: در مدت زمان مشابه سال گذشته متأسفانه ۶ نفر جان خود را بر اثر تصادفات درون شهری از دست دادند.

وی از کاهش ۶ درصدی تصادفات حادثه ساز برون شهری بناب در ۵ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل خبر داد و گفت: امسال از ۱۲۱ مورد تصادف برون شهری ۱۷۸ نفر مجروع شده اند که این عدد در مدت زمان مشابه سال قبل از ۱۲۹ مورد تصادف ۲۰۳ نفر مجروح به ثبت رسیده بود.

سرهنگ شفقی همچنین از کاهش ۲۵ درصدی مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری بناب خبر داد و گفت: در ۵ ماهه نخست سال جاری ۷ نفر بر اثر تصادفات برون شهری جان خود را از دست دادند که این عدد در مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۰ نفر بوده است.

این مقام انتظامی از نبود تیم متخصص اورژانس در بیمارستان های بناب گلایه کرد و گفت: در برخی موراد به دلیل نبود تجهیزات و تیم متخصص در بیمارستان های بناب مجبور به انتقال مجروحین به سایر شهر ها می شویم و گاها برخی بر اثر جراحات شدید جان خود را از دست می دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب رفع نقاط حادثه خیز شهری در جهت کاهش تصادفات را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در همین راستا از مسئولان زیربط درخواست داریم نسبت به روشنایی معابر، خط کشی خیابان ها و ساماندهی تابلوهای راهنمایی و رانندگی اقدام کنند.

وی نصب دوربین های برون شهری را عاملی موثر در کاهش تصادفات در این شهرستان دانست و گفت: با توجه به ترافیک های شدید شهری نصب دوربین های پیشرفته خودکار در سطح شهرستان بخصوص بلوار لاله به سمت پارک فدک بسیار ضروری است.

سرهنگ سهراب شفقی در پایان با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی تمام پتانسیل های خود را در جهت کاهش تصادفات بکار خواهد بست، اذعان داشت: از همشهریان عزیز تقاضا داریم خود با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در کاهش تصادفات همکاری کنند.

انتهای پیام/داود زیبائی