به گزارش انعکاس بناب، نشست روشنگری با موضوع بسیج و نقش آن در پیشرفت و آبادانی کشور با حضور فرمانده سپاه بناب، رئیس شبکه بهداشت و درمان و جمعی از پزشکان و کارمندان این اداره در سالن اجتماعات شبکه بناب برگزار شد.
فرمانده سپاه ناحیه بناب در این نشست ضمن گرامیداشت هفته وحدت و بسیج گفت: دشمنان از واژه بسیج هراس دارند چرا که بسیج یعنی پکپارچگی و وحدت در مقابل دشمنان و شکست دادن آن ها است و یک کشور با بسیج همگانی می تواند تمام موفقیت ها را کسب نماید.
سرهنگ عمران دوستی با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی و ولایی تا به حال موجب شده اند دشمنان جرات تجاوز به خاک این کشور را نکند، تصریح کرد: در هشت سال جنگ تحمیلی با وجود اینکه نیروهای نظامی از نظم و یکپارچگی خود دور شده بودند این بسیج و تفکر بسیجی بود که به یاری انقلاب آمد و دشمنان تا به دندان مسلح را مایوس کرد.
وی با ابراز تاسف از اینکه برخی کشورهای همسایه با پرداخت هزینه های هنگفت سعی بر ناامن کردن کشور اسلامی ایران را دارند، خاطر نشان کرد: تا زمانی که دو عامل بصیرتی مردمی و آمادگی بسیج وجود داشته باشد، دشمنان تنها وقت خود را هدر می دهند و تنها با کارهای کوچک خود موجب قدرتمند تر شدن انقلاب ایران می شوند.
فرمانده سپاه بناب با تاکید بر اینکه امروز به دلیل ضعیف شدن آمریکا تنها باید با افعال ماضی از این کشور نام برد، افزود: این کشور تنها با دخالت در امورات کشورهای دیگر موجب افزایش نفرت جهانینان نسبت به خود شده است و بیش از ۲۰ میلیارد دلار بدهی بالا آورده است.
سرهنگ دوستی در پایان با بیان اینکه بسیج نماد غیرت و تعصب در این کشور است، گفت: امروز برخی کشورهای همسایه با تفکر بسیجی توانسته اند از زیر سلطه بیگانگان خارج شوند و در مقابل دشمنان با کمترین امکانات ایستادگی کنند.
گفتنی است: در پایان این مراسم به چند نفر از کارمندان شبکه بهداشت بناب که در سال چاری بازنشست شده اند به رسم یاد بود لوح تقدیر و هدیه نقدی اهدا شد.
گزارش تصویری؛
انتهای پیام/ داود زیبائی



























Thursday, 12 February , 2026