در جلسه کمیسیون فرهنگی و شورای اسلامی شهر بناب مطرح شد؛
محسن رحیمیان: در کبابی های بناب می بایست فقط کباب اصیل بنابی سرو شود/ خیرالهی: کباب بناب به سادگی پرآوازه نشده است/ رئیس اداره میراث فرهنگی بناب: مکان دبیرخانه جشنواره کباب بناب در موزه جنوب سهند خواهد بود
کمیسیون فرهنگی و شورای اسلامی شهر بناب با هدف بررسی وضیعت کباب بناب و برگزاری هر چه بهتر پنجمین دوره جشنواره کباب بناب برگزار شد.
به گزارش انعکاس بناب، عصر روز سه شنبه جلسه کمیسیون فرهنگی و شورای اسلامی شهر بناب با هدف ارائه پیشنهادات و راه کارهای لازم جهت بهبود وضیعت جشنواره کباب و تعیین دبیرخانه کباب بناب در سالن جلسات شورای اسلامی شهر بناب برگزار شد.
در کبابی های بناب می بایست فقط کباب اصیل بنابی سرو شود/ تعداد مشتریان کباب پزی های بناب کاهش پیدا کرده است
محسن رحیمیان در این جلسه وضیعیت فعلی کیفیت کباب و نحوه برخورد با مسافران و مهمانان را نامناسب ارزیابی کرد و گفت: قطعا اگر این کوتاهی ها ادامه پیدا کند استقبال از این غذا کم خواهد شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و شورای اسلامی شهر بناب رعایت بهداشت و نحوه صحیح برخورد با مهمانان را بسیار مهم دانست و گفت: طی بررسی های که به شخصه انجام دادم مشتری های اکثر کبابی های سطح شهرستان کاهش چشمگیری داشته است که عده زیادی کاهش کیفیت کباب را علت اصلی آن می دانند.
وی با تاکید بر اینکه در کبابی های بناب می بایست کباب اصیل بنابی پخته شود، تصریح کرد: متاسفانه تعدادی از کبابی های سطح شهر این موضوع را رعایت نمی کنند و به نحوی موجب ضعیف شدن برند کباب بناب شده اند.
عضو شورای اسلامی شهر نظارت هر چه بیشتر به کباب بناب را ضروری دانست و گفت: باید تمامی اقدامات کباب پزان بناب طبق یک چارچوب کلی و تحت نظر یک شرکت انجام شود و در آن مشخص شود که کباب بناب باید با چه معیار و اصولی پخت و پز شود.
رحیمیان در پایان با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره کباب بناب گفت: تمامی دستگاه و مسئولان شهرستان بدون هیچ چشم داشتی و تنها با هدف رونق این شغل در بناب و سایر شهرها این جشنواره را برگزار می کنند و اگر همکاری خود کباب پزان در تهیه کباب با کیفیت نباشد این غذای سنتی و ثبت شده ملی به زودی رونق خود را از دست خواهد داد.
مکان دبیرخانه جشنواره کباب بناب در موزه جنوب سهند خواهد بود/ رسالت اصلی اداره میراث فرهنگی معرفی کباب بناب است
در ادامه این جلسه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بناب با بیان اینکه رسالت اصلی این سازمان معرفی کباب بناب در سطح کشور است، اظهار داشت: کباب پزان و اتحادیه های مربوطه می بایست بر کیفیت این غذا توجه بیشتری داشته باشند تا محبوبیت این غذا در سطح کشور حفظ شود و شاهد استقبال بیشتر مردم باشیم.
فرج بابایی از مشخص شدن مکان دبیرخانه جشنواره کباب در بناب خبر داد و گفت: با توجه به فراهم بودن محیط و امکانات لازم این دبیرخانه به زودی در محل اداری موزه جنوب سهند استقرار خواهد یافت.
وی در پایان با تاکید براینکه این اداره از تمام امکانات و ظرفیت های خود جهت برگزاری هر چه بهتر پنجمین جشنواره کباب بناب استفاده خواهد کرد، گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد با همکاری سایر نهادهای مربوطه این جشنواره را از چهار جشنواره قبلی بهتر و منظم تر برگزار کنیم.
کباب بناب به سادگی پرآوازه نشده است/ ضرورت توجه به آموزش کباب پزان
وحید خیرالهی در انتهای این جلسه با تاکید بر اینکه کباب بناب به سادگی پرآوازه نشده است، گفت: نسل های قبلی در این شهر برای معرفی این غذای سنتی زحمات زیادی کشیده اند و به جرات می توان گفت که بناب با کباب آن اجین شده است.
وی توجه به آموزش های لازم برای کباب پزان و سایر فعالان این صنف را مهم دانست و گفت: طبق اساسنامه اتحادیه کباب پزان می بایست در این راستا اقدام کند تا علاقه مندان قبل از ورود به این صنف آموزش ها و مهارت های لازم را ببینند.
عضو شورای اسلامی شهر بناب در پایان بر افزایش کیفیت و بهداشت کبابی های سطح شهر تاکید کرد و گفت: متاسفانه کباب بناب کیفیت قبلی خود را از دست داده است و باید به این موضوع توجه بیشتری شود که قطعا کار سختی نخواهد بود.
انتهای پیام/ داود زیبائی