شامگاه امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگ طرح توسعه شهرک صنعتی بناب به وسعت ۱۰۰ هکتار به زمین زده شد.
شامگاه امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگ طرح توسعه شهرک صنعتی بناب به وسعت ۱۰۰ هکتار به زمین زده شد.
به گزارش خبرنگار انعکاس بناب، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت شامگاه چهارشنبه در آیین کلنگ زنی طرح توسعه شهرک صنعتی بناب با بیان اینکه مشکلات موجود در شهرک های صنعتی باید به سرعت حل شوند، افزود: حمایت از واحدهای راکد در اولویت قرار دارد.
سید محمد علی سید ابریشمی با بیان اینکه برای حمایت از واحدهای راکد نیازمند تخصیص اعتبارات لازم هستیم، ابراز داشت: کمک به واحدهای صنعتی و کارآفرینان به فعال کردن چرخه تولید درکشور منجر می شود.
وی با تاکید بر اینکه شهرک صنعتی بناب یکی از شهرک های موفق در کشور بوده است، ادامه داد: البته این شهرک مشکلاتی نیز همچون سیستم فاضلاب که باید هرچه سریعتر رفع شود.
سید ابریشمی اظهار کرد: در یک سال گذشته ۷۰ درصد صنایعی که در شهرکهای صنعتی مستقر هستند، به سیستم فاضلاب متصل شده اند و سعی می کنیم مابقی واحدهای صنعتی فاقد فاضلاب در شهرک های صنعتی را نیز راه اندازی کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و صنعتی منطقه بناب گفت: باید از این ظرفیت ها و پتانسیل ها استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی نیز در ادامه مراسم با بیان اینکه شهرک صنعتی بناب مشکل بیکاری را در این شهرستان رفع کرده است، افزود: این شهرک یکی از شهرک های صنعتی فعال در استان است و و بیش از سه هزار شغل در این شهرک ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه به واسطه وجود این شهرک مشکلی بنام بیکاری در بناب وجود ندارد، گفت: بناب تنها شهرستانی است که از لحاظ اشتغال حالت مطلوب دارد.
عسگری سپس ضمن تاکید بر اولویت قراردادن تکمیل زیرساخت های اساسی شهرک صنعتی بناب اظهار داشت: امیدواریم با حمایت مسئولان شاهد آغاز عملیات اجرایی در فاز جدید شهرک صنعتی بناب باشیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان شرقی درخاتمه سخنان خود با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران این شهرستان جهت ایجاد واحدهای تولیدی با اظهار امیدواری تاکید کرد: مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید که تمام واحدهای این شهرک تکمیل خواهند شد.
لازم به ذکر است که این شهرک بزرگ صنعتی هم اکنون دارای مجتمع های بزرگ فولادی درکنار سایر صنایع تولیدی و تبدیلی دیگر است و این مجتمع ها ۲۰ درصد فولاد کشور را تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می کنند.












Thursday, 12 February , 2026