فرماندار شهرستان بناب گفت: مجتمع فرهنگی و هنری بناب به مجتمعی دومنظوره تبدیل خواهد شد.

به گزارش انعکاس بناب، ولی اله فرج الهی درآیین اختتامیه جشنواره سراسری شعر غدیریه در بناب گفت: تا پایان سال جاری مجتمع فعلی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب به صورت دو منظوره شده و در نظر است از سالن اجتماعات آن به عنوان سینما بهره برداری شود و اعتبار لازم برای اجرای این طرح تخصیص یافته است.

وی همچنین از برگزاری جشنواره پانزدهم شعر سراسری غدیریه در سال آینده یک روز قبل از عید غدیرخم دراین شهرستان خبرداد و گفت: این کار برای حضور بدون بهانه شعرای عزیز و مسئولان استانی و کشوری در جشنواره تصمیم گیری شده است.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز از عدم حضور و اهتمام مسئولان کشوری و استانی در چنین جشنواره هایی انتقاد کرد و گفت: متأسفانه مسئولان محترم فقط مرکز استان را می بینند و هیچ حوصله ای برای حضور در چنین برنامه هایی که از سوی شهرستان ها برگزار می شود، ندارند و مسئولانی که در مرکز نشسته اند گوششان به این مسائل بدهکار نیست.

حجت الاسلام محمد باقری تصریح کرد: با وجود اینکه مسئولان شهرستان ها این جشنواره ها را صرفاً برای ترویج غدیر انجام می دهند، ولی انتظار دارند مسئولان نیز به آنها ‘ خسته نباشیدی’ گفته باشند.

به گزارش ایرنا از بناب، ظرف ۴۰ روز مدت فراخوان این جشنواره ۵۰۰ قطعه شعر و اثر از ۲۶ استان کشور به دبیرخانه جشنواره واصل شده بود.

همچنین بیشترین آثار به ترتیب از استان های آذربایجان شرقی، زنجان، اصفهان، قم و خراسان شمالی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بودند.

براساس این گزارش آثار ارسالی توسط چهار نفر از اساتید برجسته کشوری مورد بررسی و داوری قرارگرفته و در نهایت شعرای زیر به عنوان نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.

در بخش شعر ترکی ، مهدی میرزاغفورزاده از اردبیل ، روزبه صمدی از تبریز و کریم طالبی از بناب به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین در بخش فارسی نیز علی فردوس و سید جواد احمدی هردو از اصفهان و ابراهیم قبله آلباتان از تبریز به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.