به گزارش انعکاس بناب به نقل از خبرگزاری فارس، دو انفجار مهیب شب گذشته (چهارشنبه) در انبار کالاهای اشتعال‌زا در شهر بندری «تیانجین» چین باعث کشته شدن ۴۴ نفر و زخمی شدن حدود ۵۲۰ تن شده است. به گزارش تلویزیون مرکزی چین (سی‌سی‌تی‌وی)، این انفجار ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه شب به وقت محلی در محموله «مواد […]

به گزارش انعکاس بناب به نقل از خبرگزاری فارس، دو انفجار مهیب شب گذشته (چهارشنبه) در انبار کالاهای اشتعال‌زا در شهر بندری «تیانجین» چین باعث کشته شدن ۴۴ نفر و زخمی شدن حدود ۵۲۰ تن شده است.

به گزارش تلویزیون مرکزی چین (سی‌سی‌تی‌وی)، این انفجار ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه شب به وقت محلی در محموله «مواد منفجره» صورت گرفته و موج انفجاری را به وجود آورده است که در کیلومترها فاصله نیز امواج آن احساس شده. بر اساس این گزارش، انفجار دوم نیز ۳۰ ثانیه بعد از انفجار اول به وقوع پیوسته است.

 

سی‌سی‌تی‌وی همچنین گزارش داد، «ژی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین از مقامات خواسته سریعا آتش را خاموش و تلاش کنند تا مجروحان را درمان کنند و نجات دهند و همچنین امنیت مردم و دارایی‌هایشان را تامین کنند.

خبرگزاری «شینهوا» نیز گزارش داد، انفجار در انباری رخ داد که «مواد خطرناک» در آن ذخیره شده بود. قدرت انفجار اول برابر با انفجار ۳ تن تی‌ان‌تی و قدرت انفجار دوم برابر با انفجار ۲۱ تن تی‌ان‌تی بوده است. قدرت این انفجارها در مقیاس زلزله ثبت شده‌ و شدت آن کیلومترها آن سوتر از محل انفجار احساس شده است تا جایی که مردم در لحظه انفجار، از بیم وقوع زلزله از خانه‌های خود گریخته‌اند. به دنبال وقوع این دو انفجار مهیب، حدود ۱۰۰ ماشین آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شد.

 

پلیس تیانجین در بیانیه‌ای اعلام کرد حال ۳۲ تن از زخمی‌ها وخیم است که از این تعداد، ۶ نفر از آنها آتش‌نشان هستند. انتظار می‌رود تعداد کشته‌ها افزایش یابد. گفته شده از ۱۲ نفر از ۴۴ کشته آتش‌نشان بوده‌اند.

 

پلیس تیانجین همچنین اعلام کرد انفجار در انبار یک شرکت خصوصی با نام «روی های اینترنشنال لجستیک» رخ داده است که مجوز حمل کالاهای خطرناک را داشته است. به گزارش روزنامه «پیپلز دیلی»، یک مقام ارشد این شرکت برای بازجویی بازداشت شده است.

 

هر چند شبکه تلویزیونی سی‌سی‌تی‌وی گزارش داده بود که انفجار در انبار مواد منفجره صورت گرفته است اما سایر خبرگزاری‌ها اعلام کرده‌اند ماهیت موادی که منفجر شده‌اند هنوز مشخص نیست و علاوه بر این، هیچ نشانه‌ای برای روشن شدن این موضوع که آیا انفجار عمدی بوده یا نه، نیز مشاهده نشده است. به گزارش خبرگزاری شینهوا، هیئتی برای شناسایی این «مواد خطرناک» به محل انفجار اعزام شده است.

انتهای پیام