به گزارش انعکاس بناب، حجت‌الاسلام محمد باقری‌بنابی امشب در جلسه شورای اداری شهرستان بناب با تبریک و گرامیداشت هفته بسیج گفت: در هرکجای کشور تفکر بسیجی حاکم شده است پیروزی و موفقیت را در آن شاهد بوده‌ایم. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی‌ها و شاخصه‌های یک بسیجی تصریح کرد: یکی از […]

به گزارش انعکاس بناب، حجت‌الاسلام محمد باقری‌بنابی امشب در جلسه شورای اداری شهرستان بناب با تبریک و گرامیداشت هفته بسیج گفت: در هرکجای کشور تفکر بسیجی حاکم شده است پیروزی و موفقیت را در آن شاهد بوده‌ایم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی‌ها و شاخصه‌های یک بسیجی تصریح کرد: یکی از معیارهای بسیجی بودن این است که باید بیشتر از همه بداند و بیشتر از همه کار کند و تفکر بسیجی باید در تمام اعضای جامعه حاکم باشد.

باقری‌بنابی با تأکید بر اینکه بسیج به هیچ گروه و حزب خاصی تعلق ندارد؛ گفت: بسیج مربوط به کل نظام است و باید از گروه‌های سیاسی به دور باشد.

وی با بیان اینکه یکی از آسیب‌های جدی برای بسیج گرفتار شدن در گردنه گروه‌های سیاسی است؛ اذعان کرد: نباید در جامعه این گونه تلقی شود که اگر فردی اصولگراست بگوییم بسیجی است و فردی که اصلاح‌طلب است، بسیجی نیست!

باقری‌بنابی تأکید کرد: قطعاً هرگونه دامن زدن به این جریان کار خطرناکی است و محدود کردن بسیج در گروه و حزب خیانت به بسیج است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: افرادی که در بخشهای مختلف نظام بویژه در عرصه اقتصاد و تولید کار و تلاش می کنند، باید دست آنها را بوسید.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود ضمن استقبال از برگزاری یادواره شهدا در بناب و با تأکید بر استمرار برگزاری این یادواره ها گفت: جا دارد برای افرادی نیز که تأثیرگذاری دارند، یادواره برگزار کرد.

باقری‌بنابی خاطرنشان کرد: باکری‌ها، زین‌الدین‌ها و همت‌های زیادی در جامعه داریم که متأسفانه آنها را فراموش کرده ایم و منتظریم بعد از رفتن آنها از این دنیا برایشان مراسم بگیریم.

وی تأکید کرد: برای حفظ آرامش و امنیت در کشور وجود بسیج ضروری و لازم است.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به نزدیکی ایام انتخابات اشاره و اظهار داشت: انتخابات آبروی نظام است و مسئولان نظام نبایستی له یا علیه یک کاندیدا ورود پیدا کنند. ولی متأسفانه سنت‌های غلط گذشته باعث شده مسئولان و معاونان ادارات صحنه‌گردانان اصلی انتخابات شوند و مردم هم به آن رویه عادت کرد و وقتی مسئولی را در جلسه نمی بینند، آن را نقد می کنند.

باقری‌بنابی باتأکید بر عدم دخالت مسئولان در جانبداری از کاندیدای خاصی گفت: تا زمانی که حزب درست و حسابی در کشور تشکیل نیافته است، متأسفانه شکل برگزاری انتخابات نیز به همین شکل خواهد بود.

وی افزود: هم‌اکنون بیش از ۳۰۰ حزب در کشور فعال هستند ولی هیچ یک از آنها توانایی فرستادن ۴ نفر به مجلس را ندارند. لذا نمی‌توان نام آنها را حزب گذاشت.

این نماینده عضو خانه ملت با اذعان به اینکه کاندیداهای انتخابات در شفاف سازی مواضع سیاسی خود مشکل دارند، آن را از آفتهای جدی جمهوریت نظام دانست و خواستار تجدیدنظر در ساختارهای فعلی شد.

انتهای پیام/ش