به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از تبریز،  بارش برف از ظهر امروز طراوت خاصی به چهره شهر تبریز داده است و تبریز چهره زمستانی به خود گرفت. بارش برف زودهنگام در این شهر باعث شادمانی مردم شد و باعث شد تبریز همچون سایر شهرهای دیگر استان از نعمت بارش باران و برف […]

به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس از تبریز،  بارش برف از ظهر امروز طراوت خاصی به چهره شهر تبریز داده است و تبریز چهره زمستانی به خود گرفت.

بارش برف زودهنگام در این شهر باعث شادمانی مردم شد و باعث شد تبریز همچون سایر شهرهای دیگر استان از نعمت بارش باران و برف برخوردار شود.

افت شدید دما از اولین روزهای پاییز و بارش زود هنگام اولین برف پاییزی در مناطق شهری نوید فرارسیدن و سلام زودرس زمستان برای ساکنان  تبریز است و باید شهروندان خود را برای زمستان طولانی آماده کنند.

جدای از این که بارش اولین برف پائیزی موجب شادی مردم و کشاورزان شده است موجب اختلال در برخی مسیرهای درون شهری شده تاحدی که بسیاری از محورهای داخل شهر ترافیک نیمه سنگینی دارند.

هم اکنون اکثر معابر عمومی و خیابان‌های اصلی تبریز به دلیل بارش سنگین برف با ترافیک مواجه شده و رفت و آمد مردم به  کندی و مشکل انجام می‌شود.

براساس این گزارش در بیشتر شهرهای شمالی استان آذربایجان‌شرقی بارش برف گزارش شده است.

هواشناسی استان آذربایجان‌شرقی از کاهش ۵ تا ۱۵ درجه‌ای هوا از امروز در استان خبر داد و اعلام کرد: بارش ها تا اواخر امروز ادامه داشته و از اواخر وقت با کاهش ابر و بارندگی را شاهد خواهیم بود.

دما هوا امشب طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان در اهر، مرند و ورزقان ۵ درجه زیرصفر، کلیبر  درجه زیرصفر می‌رسد.

انتهای پیام/س