به گزارش انعکاس بناب، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب صبح امروز در جمع مردم بناب با اشاره به جریان های فعالیت کننده در کشور و مقوله تقسیم بندی جناح ها توسط مقام معظم رهبری با عنوان انقلابی و غیر انقلابی، گفت: از افتخارات جریان انقلابی پیروزی انقلاب اسلامی با سلاح ایمان دین و آگاهی بود. […]
به گزارش انعکاس بناب، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب صبح امروز در جمع مردم بناب با اشاره به جریان های فعالیت کننده در کشور و مقوله تقسیم بندی جناح ها توسط مقام معظم رهبری با عنوان انقلابی و غیر انقلابی، گفت: از افتخارات جریان انقلابی پیروزی انقلاب اسلامی با سلاح ایمان دین و آگاهی بود.
وی با اشاره به ویژگی نیروهای انقلابی، افزود: حفظ انقلاب از آغاز تاکنون با وجود همه تحریم ها و کارشکنی های دشمنان خارجی و مزدوران آنها در داخل و همچنین متحد کردن ملت در برابر گروههای جدایی طلب از ویژگی های نیروهای انقلابی است.
میرزایی تاکید کرد: در جمهوری اسلامی بر خلاف سایر نظام های حکومتی، تغییر حکومت از شاهنشاهی به اسلامی و تغییر قانون اساسی با رای و همت مردم انجام گرفته که نشان دهنده ایستادن ولایت فقیه در برابر دیکتاتوری است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب با بیان اینکه در کشورهای مدعی حقوق بشر چنین چیزی اتفاق نمی افتد، گفت: نیروهای جریان انقلابی همین مردم هستند که در برابر فشارها ایستاده اند.
وی پایبندی به مبانی و ارزش های انقلابی و اسلامی، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر نقشه دشمن و عدم تبعیت از دشمن و داشتن تقوای دینی و سیاسی را از ویژگی های دیگر نیروهای انقلابی عنوان کرد.
میرزائی با اشاره به کلام زیبای حضرت امام(ره) مبنی بر “اگر سپاه نبود کشور هم نبود؛ گفت: افزود: ما جوانان و بسیجیان از نقش سبزپوشان در دستگیری مفسدان اقتصادی کمال را تشکر داریم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب در بخش دیگر سخنان خود به ویژگی های جریان غیر انقلابی اشاره کرد و گفت: خطرناک ترین دسته در کشور، جریان غیر انقلابی و دسته منافق همان نفوذی ها هستند که در مقام عمل بر خلاف رهبری و مقام معظم رهبری عمل می کنند.
وی با بیان اینکه مشخصه اصلی این جریان های غیر انقلابی القای وابستگی به آمریکا برای مردم است، تاکید کرد: در قضیه نوشیدن جام زهر حضرت امام(ره) دستان پشت پرده، همین جریانها بود.
میرزائی در عین حال تصریح کرد: تمام مشکلات در خصوصی سازی ها و همچنین پایه گذار اقتصاد دولتی نیز توسط جریان غیر انقلابی با حمایت آقایان هاشمی رفسنجانی و موسوی با وجود مخالفت های شدید مقام معظم رهبری بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب با اشاره به راه اندازی فتنه های ۷۸ و ۸۸ و خونریزی های صورت گرفته در کشور توسط دشمنان داخلی نظام و حمایت دشمنان خارجی، گفت: عده ای در داخل با دادن اطلاعات به دشمن درصدد تحریم ایران شدند، بنابریان سران فتنه باید زودتر از اینها اعدام میشد اما به فضل و کرم جمهوری اسلامی است که هم اکنون زنده اند.
وی در ادامه به مشکلات امروز کشور اشاره کرد و گفت: در دولت یازدهم هم عوض اینکه اشتغال و اقتصاد موضوع مهم و اصلی برای دولت باشد، راه را فقط در ارتباط با آمریکا میدانند و متاسفانه فساد های اقتصادی و ماجرای حقوقهای نجومی را ذخیره نظام معرفی می کنند.
میرزایی در پایان گفت: ما قصد تخریب هیچ شخص یا جناحی را نداریم، اما باید توجه داشته باشیم، هیچ وقت به نمایندگان جریان غیر انقلابی رای ندهیم.
انتهای پیام/س










علی
تاریخ : ۲۰ - آذر - ۱۳۹۵
بسیار جالب بود
جای چنین سخنرانی هایی در بناب احساس میشد که خوشبختانه قشر بسیج دانشجویی این خلاء را پر کرده و مطالبه رهبری را به نحو احسن اجرا نموده است و باید به این مجموعه دست مریزاد گفت.