نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی از مردم خواست موضوع مبارزه با مواد مخدر را به عنوان مطالبه جدی از حاکمیت پیگیری کنند.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی از مردم خواست موضوع مبارزه با مواد مخدر را به عنوان مطالبه جدی از حاکمیت پیگیری کنند.
حجت الاسلام محمد باقری روز جمعه در آیین افتتاح و آغاز بکار انجمن حمایت از زندانیان شهرستان بناب با بیان اینکه بیش از درصد زندانیان کشور را مجرمان مواد مخدر تشکیل می دهند گفت: تشکل های مردمی و اقشار مختلف مردم باید مبارزه جدی با مواد مخدر را به عنوان وظیفه اصلی قوای سه گانه از مسوولان پیگیری کنند.
وی همچنین با اشاره به این مطلب که با افتتاح انجمن حمایت از زندانیان بناب ارزوی دیرینه مردم این شهرستان محقق شد اظهار کرد: هم اکنون بیش از زندانی بنابی در زندان های دیگر وجود دارند که رسیدگی به امورات خانواده اینها نیاز به تاسیس انجمن در شهرستان داشت.
حجت الاسلام باقری انجمن حمایت از زندانیان را مایه برکت دانست و از اعضای هیئت امنای آن خواست برای کارهای این انجمن وقت بیشتری بگذارند.
نماینده مردم بناب در مجلس نهم در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به تلاش برخی مسئولان برای تاسیس زندان در شهرستان بناب تاکید کرد: ما ضرورت وجود زندان را انکار نمی کنیم اما هروقت در تمام شهرستان های استان زندان تاسیس شد آن وقت اجازه می دهیم در بناب هم تاسیس کنند.
مدیرکل زندان های استان آذربایجان شرقی هم در این مراسم از فقر علمی و فرهنگی به عنوان دلایل افزایش جرم و بزهکاری در جامعه نام برد و گفت: بیش از هفتاد درصد زندانی ها را افراد دارای مدرک زیر سیکل تشکیل می دهند.
بنی هاشمی افزود: بیکاری هم قشرهای مختلف جامعه را تحت تاثیر منفی قرار داده و خانواده های زندانیان از اقشار کم درآمد و بیکار جامعه می باشند.
وی با بیان اینکه از سال 1379 دولت در قانون بودجه کشور اعتبارا مربوط به حمایت از زندانیان مالی و غیرعمد را قطع کرده است گفت: حضور مسئولان شهرستان در راس انجمن حمایت از زندانیان به پیشرفت امور کمک می کند اما نیکوکاران و اهالی خیرخواه منطقه به عنوان بازوان اصلی انجمن محسوب می شوند.
بنی هاشمی در ادامه رمز بقا و حیات انجمن های حمایت از زندانیان را فعالیت اقتصادی پایدار دانست و خاطرنشان کرد: انجمن حمیات از زندانیان بناب هم باید به این سمت حرکت کند تا در زمینه تامین منابع مالی خودکفا باشد.
مدیرکل زندان های آذربایجان شرقی از فعالیت بیش از ۲۰۰ انجمن حمایت از زندانیان در سطح کشور خبر داد و گفت: انجمن های تبریز ، مراغه و میانه جزء ۱۰ انجمن برتر کشور هستند.
به گفته بنی هاشمی قاچاقچیان مواد مخدر و سارقان بیشترین تعداد زندانیان را تشکیل می دهند.
وی وجود یک زندان مراغه برای شهرهای جنوب استان آذربایجان شرقی را که بیشتر از ظرفیت واقعی خود زندانی دارد ناکافی دانست و گفت: در راستای تاسیس زندان در این شهرها زمین مورد نیاز در شهر عجب شیر پیدا شده و در شهای بناب و ملکان هم به دنبال زمین مناسب می گردیم.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی هم در این مراسم از ناامن بودن مسیر بناب برای عبور اشرار و قاچاقچیان غیربومی خبر داد و گفت: سطج جرایم در این منطقه زیاد نیست اما مجرمان عبوری در مسیر ترانزینی بناب زیاد هستند که با آنها برخورد قاطع می کنیم.
حجت الاسلام مالک اژدر شریفی از امت حزب الله و بسیجیان بناب خواست عاملان ناامنی را به دستگاه قضایی معرفی کنند چون شایسته بناب نیست که چند نفر مجرم نام زیبای بناب را مخدوش کنند.
وی همچنین از مدارس ، دانشگاه ها و بازار بخاطر عمل نکردن به وظیفه امر به معروف و نهی از منکر انتقاد کرد و گفت: در این صورت ما را درگیر کار می کنند که آن هم خشونت و نارضایتی را به دنبال می آورد.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود با تاکید بر لزوم توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و خوداصلاحی و خودنگری در جامعه گفت: همیشه دیگران مقصر نیستند بلکه باید به عملکرد خودمان هم توجه داشته باشیم.
رئیس دادگستری شهرستان بناب هم در ابتدای این مراسم از از تصویب احداث زندان ۵۰۰ نفری در این شهرستان خبر داد و گفت: ما این کار را شروع کرده ایم اما برخی دست ها مانع می شوند و در این راه از مسوولان انتظار همکاری و همراهی داریم.
اقبالی از وجود فاصله طبقاتی فاحش در کشور انتقاد کرد و اظهار کرد: این پدیده زشت برای خیلی از خانواده ها قابل تحمل نیست و موجب ایجاد بزهکاری و ناامنی در جامعه می شود.
بر اساس گزارش خبرنگارما در این مراسم خیران و نیکوکاران بنابی در مجموع بیش از یک میلیارد ریال را برای حمایت از زندانیان مالی و غیرعمد بناب تعهد کردند.
ارسالی //خانمحمدی / خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در بناب










Sunday, 29 March , 2026