نماینده بناب گفت: علت اینکه ما در برخی بخشها عقب مانده ایم، همین چشم دوختن به غربیهاست، بنابراین دولت باید به خود مردم متکی باشد و از توان داخلی استفاده کند.

به گزارش انعکاس بناب، ضیااله اعزازی صبح امروز در جلسه مجمع مشورتی توسعه شهرستان بناب با اشاره به امنیت موجود در کشور، گفت: من به عنوان یک شهروند ادعا می کنم این آزادی و امنیتی که ما در کشور داریم در هیچ جای دنیا وجود ندارد، باید قدر این نعمت را بدانیم.

نماینده بناب با بیان اینکه به برکت این نظام، امروز کشور ما پیشرفت خوبی کرده است، افزود: اگر جمهوری اسلامی از مردم فاصله بگیرد هویت و ارزش خود را از دست خواهد داد و دشمن هم به دنبال همین است.

عضو کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه دولت و مردم از یک جنس هستند، گفت: بنده نه به آقای روحانی رای دادم و نه حامی او هستم، اما امروز اگر بخواهیم کشور توسعه یابد باید دست دولت را بگیریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در عین حال تصریح کرد: با کوبیدن و تخریب دولت نمی توان به توسعه دست یافت، بلکه ما باید دولتی را که خود ما مردم انتخاب کردیم حمایتش کنیم و اجازه ندهیم بین مردم و حکومت فاصله بیفتد.

اعزازی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به دستاوردهای مذاکرات هسته ای ایران با ۱+۵ ، گفت: بارها رهبری تاکید کردند که به مذاکرات خوشبین نیستند نباید به اینها اعتماد کرد؛ امروز آن هشدار های رهبری نمود عینی پیدا کرده و به عینه می بینییم که به هر بهانه ای آمریکایی ها دنبال مذاکره موشکی هستند.

نماینده بناب در عین حال افزود: علت اینکه ما در برخی بخشها عقب مانده ایم، همین چشم دوختن به غربیهاست، بنابراین دولت نیز باید به خود مردم متکی باشد و از توان داخلی استفاده کند تا بتوان به آن توسعه عظیم دست یافت.

انتهای پیام/ش