فرمانده انتظامی بناب از شناسایی و دستگیری یک سارق حرفه ای داخل خودرو و باطری با 22 فقره سرقت خبر داد.

سرهنگ رمضان الهوردیان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار انعکاس بناب در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چندین مورد سرقت داخل خودرو در شهرستان بناب، شناسایی و دستگیری سارقان به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: کارآگاهان انتظامی پس از انجام تحقیقات گسترده و اقدامات تخصصی با توجه به نحوه سرقت و بررسی خودروهای مسروقه، اکیپ های گشتی را در مناطق مختلف شهرستان مستقر کردند.

وی ادامه داد: ماموران کلانتری ۱۱ با بررسی های انجام شده سارق را شناسایی و ضمن هماهنگی با مقام قضائی سارق داخل خودرو و باطری را شناسایی و در یک اقدام سریع و غافلگیرانه آنان را دستگیر کردند.

سرهنگ اللهوردیان با بیان اینکه متهم از سارقان حرفه ای داخل خودرو می باشد، گفت: طی بازجویی های پلیس متهم به ۲۲ فقره سرقت داخل خودرو اعتراف کرده و بعد از تشکیل پرونده، مالباختگان نیز شناسایی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب از شهروندان خواست از قرار دادن خودروها در کوچه ها و معابر پرت و تاریک خودداری کرده و از گذاشتن کیف دستی و اشیاء قیمتی در جلوی داشبورد، روی صندلی جلو و صندلی عقب خودرو و در معرض دید خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان عزیز از رها نمودن خودرو بدون درب بسته حتی برای چند لحظه باید خودداری کنند، گفت: سارقان به دلیل حرفه ای بودن، برای سرقت در این لحظات از سرعت عمل بالایی برخوردارند و امکان دارد در همان لحظه خودرو به سرقت برود.

سرهنگ اللهوردیان در خاتمه از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک سریعا موضوع را با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/ش