در اقدامی تامل‌ برانگیز هیئت نظارت دانشگاه بناب از برگزاری برنامه‌ای با حضور نادر قاضی‌پور ممانعت به عمل ‌آورد.

به گزارش انعکاس بناب، به نقل از آناج، در حالی که قرار بود رأس ساعت ۹:۳۰ صبح امروز نادر قاضی‌پور در دانشگاه بناب به سخنرانی بپردازد، مسئولین این دانشگاه در اقدامی خودجوش، علی‌رغم پخش پوسترها و اعلام برگزاری مراسم در رسانه‌ها، سخنرانی نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی را بدون ذکر دلایل لغو کردند.

این اقدام هیئت نظارت دانشگاه بناب موجب اعتراض دانشجویان شده است و آنان بر لزوم سخنرانی نماینده ملت در این شهرستان تاکید دارند.

نادر قاضی‌پور نیز رأس ساعت ۹:۳۰ در دانشگاه بناب حاضر خواهد شد و این احتمال می‌رود در صورت ممانعت مسئولین، دانشجویان در برابر درب دانشگاه و فضای آزاد برنامه را برگزار نمایند.

انتهای پیام/