به گزارش انعکاس بناب، امین رفیعی صبح امروز در جلسه نظارت و کنترل مصالح ساختمانی، پویایی و فعال بودن بیشتر کمیته های نظارتی بر مصالح ساختمانی را ضروری دانست و گفت: با توجه به اهمیت کیفیت مصالح در ساختمان ها و سایر پروژه ها، نظارت بر مصالح مواد اولیه مانند میلگرد، بتن و سایر موارد باید با دقت بیشتری انجام گیرد.
فرماندار بناب عدم تعهد و توجه پیمانکاران به کیفیت پروژه ها را غیر قابل قبول عنوان کرد و گفت: با وجود مشکلات اقتصادی دولت، نباید ذره ای از نظارت بر کیفیت مصالح و سایر پروژه ها کاسته شود.
وی در ادامه تصریح کرد: به دلیل عدم نظارت کافی بر پروژه ها و مصالح اولیه، نمای بیرونی پروژه سالن ورزشی ۴ هزار نفری ولایت و آسفالت جاده بناب عجب شیر، پس از مدت کوتاهی، در حال تخریب است.
مقام عالی دولت در شهرستان بناب نظارت دقیق به کارگاه های تولیدی مصالح ساختمانی را ضرورتی برای دستگاه های مربوطه اعلام کرد و گفت: در صورتی که کارگاهی اقدام به تولید مصالح بی کیفیت و غیر استاندار بکند با حکم مراج قضائی به سرعت پلمپ خواهد شد.
رفیعی افزایش کیفیت مهارت کارگران ساختمانی توسط سازمان فنی و حرفه ای شهرستان را امری مهم ارزیابی کرد و گفت: به دنبال افزایش کمیت در تعداد مهارت آموزان نیستیم و فنی و حرفه ای می بایست کیفیت بر آموزش را الویت کاری خود قرار دهد.
فرماندار بناب پرداخت سهم نظام مهندسی و پروانه شهرداری را به نفع خود صاحبان ملک عنوان کرد و گفت: این فرهنگ باید در بین مردم نهادینه شود که پرداخت سهم ۵ درصدی شهرداری و نظام مهندسی تنها برای بالا بردن کیفیت و ایمنی ساختمان و پروژه ها است و منفعت این کار بیشتر برای صاحب ملک است.
انتهای پیام/ش











Wednesday, 25 February , 2026