به گزارش انعکاس بناب، محمود قهرمانی در این جلسه هدف آموزش و پرورش را آماده کردن دانش آموزان برای حضور در عرصه های علمی و بین المللی عنوان کرد و گفت: دانش آموزان می بایست با آموزش های مناسب برای ورود به صحنه های علمی جهانی آماده شوند و این کار بدون تعلیم بر مبانی قرآن و عترت امکان پذیر نیست.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان بناب کسب موفقیت های علمی جهانی را برنامه اصلی همه کشور های دنیا دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران نیز می بایست مانند سایر کشورها دانش آموزان خود را برای شرکت در مسابقات بزرگ علمی جهانی آماده کند تا نسل جوان انقلاب بتوانند پرچم کشور را در سراسر دنیا به اهتزاز در بیاورند.
وی موفقیت های اخیر دانش آموزان بنابی در مسابقات فرهنگی و هنری استان را نشان از پتانسیل بالای این شهرستان عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از دانش آموزان بنابی در مراحل پایانی مسابقات استانی حضور پیدا کردند و توانستند حدود ۴ درصد از مقام های موجود در حوزه های مختلف استانی را برای شهرستان کسب کنند.
قهرمانی در ادامه افزود: در بخش دیگر مسابقات استانی که مدتی پیش در حوزه نوجوانان سالم و سفیران سلامت به صورت استانی برگزار شده بود دانش آموزان بنابی موفق شدند بیش از ۱۰ درصد مقام های استانی را نیز در حوزه برای شهرستان کسب کنند.
گزارش تصویری؛
انتهای پیام/زیبائی






























Saturday, 28 March , 2026