ضیاء اله اعزازی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار انعکاس بناب با اشاره به محتویات جلسه غیر علنی مجلس که با حضور آقای جهانگیری برگزار شد، گفت: مسئولان اقتصادی دولت گزارشی از وضعیت فعلی کشور را ارائه کرده و در این راستا مقرر شد تیم اقتصادی دولت پیشنهادات کمیسیون اقتصادی مجلس را سرلوحه کار خود قرار دهد.
وی افزود: همه مصمم هستند تا با نهایت همدلی و همراهی بر مشکلات اقتصادی فائق آیند.
اعزازی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی مکرر مسائل اقتصادی در کمیسیون ها و همچنین در کمیته ای به نام کمیته اقتصاد مقاومتی با حضور کارشناسانی از دولت و مرکز پژوهش های مجلس، به دقت مورد بررسی می گردد.
نماینده بناب از تصویب قانونی برای مبارزه با سوداگران در مجلس خبر داد و گفت: در راستای مبارزه با قشر منفعت طلب سودجو (سوداگران)، که در قیمت ارز تاثیرگذار هستند، باید قانونی در مجلس تصویب شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان بازار ملتهب کنونی را جنگ اقتصادی دشمن دانست و گفت: با توجه به وضعیت بازار و همچنین وضعیت اقتصادی کشور، از افرادی که اقدام به احتکار دلار کرده اند، می خواهم دست از این اقدام شیطنت آمیز بردارند.
وی در پایان از مردم ایران خواست تا در این جنگ اقتصادی با وحدت و همدلی به کمک دولت آمده و ارز و دلار خود را به قیمت مصوب دولت ۴۲۰۰ تومانی به دولت بفروشند تا بسیاری از ارزش ها از جمله منافع ملی حفظ و از همه مهمتر جلوی سوء استفاده دشمنان و اجانب گرفته شود.
انتهای پیام/سعید نصیری











Sunday, 29 March , 2026