به گزارش انعکاس بناب، شهید صادق چالاکی قدیم در سال ۱۳۳۶ در شهرستان مراغه و در خانواده ای مذهبی و پر جمعیت دیده به جهان هستی گشود.
وی پس از سپری کردن دوران طفولیت، راهی محیط علم و دانش شد و تحصیلات خود را تا سال سوم راهنمایی ادامه داد.
پس از آن به استخدام ارتش در آمد و به کار و فعالیت مشغول شد.
صادق در سال های اوج انقلاب، به صفوف انقلابیون پیوست و به حمایت و پشتیبانی از مردم و امام امت (قدّس سِرُّه) پرداخت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به حکم وظیفه دینی و شغلی، بارها در میادین نبرد حق علیه باطل حضور یافت و در خط مقدم نبرد، به مبارزه با متجاوزین بعثی پرداخت.
سرانجام این شهید بزرگوار، در تاریخ ۱۳۶۳/۱۰/۱۱ در حوالی گلمانخانه بر اثر سانحه ی تصادف، به سوی حضرت حق رهسپار گردید و به مقام والای شهادت نائل آمد.
* خاطره از زبان خانواده شهید:
او روحیه ی شهادت طلبی و شجاعت زیادی در جنگ از خود نشان داد و در زمان آخرین اعزام چند قطعه عکس و نامه از خود آماده نمود و گفت: اگر شهید شدم، به اینها نیاز خواهید داشت.
انتهای پیام/س











Wednesday, 25 February , 2026