رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بناب، با توجه به شرایط حساس حال حاضر، از مردم خواست هنگام ذبح قربانی خود، اصول لهداشتی را رعایت کنند

دکتر گنج پور صبح امروز در گفتگو باخبرنگار انعکاس بناب ضمن تبریک دهه امامت و ولایت با اشاره به فرا رسیدن عید قربان و کشتار زیاد دام در این عید، گفت: به شرط رعایت مسائل بهداشتی مردم می توانند استثنائاً در روز عید قربان ذبح دام را در منازل خود انجام دهند و در صورت مشاهده هرگونه مورد یا بیماری مشکوک در دام می توانند جهت بررسی کارشناسان اداره دامپزشکی با شماره ۰۴۱۳۷۷۷۸۰۳۱ تماس حاصل فرمایند.

رئیس اداره دامپزشکی بناب ادامه داد: بازرسان این اداره عید قربان محله به محله در شهرستان بناب سرکشی خواهند داشت بنابراین همشهریان عزیز برای هرگونه راهنمایی در خصوص کشتارها، حتماً با شماره ذکر شده تماس حاصل فرمایند.

وی با بیان اینکه کشتارها توسط خود مردم صرفاً در عید قربان بلامانع است، گفت: با توجه به اینکه کشتارگاه ظرفیت پذیرش دام در عید قربان را ندارد بنابراین کشتار دام صرفاً در این روز برای مردم بلامانع است و در سایر روز ها باید حتماً کشتارها در کشتارگاه بناب ذبح شوند.