به گزارش انعکاس بناب، خبرهای سالهای گذشته را که مرور می کنیم با وعده های توخالی مختلفی مواجه می شویم که مسئولان کشوری و نمایندگان وقت مجلس نسبت به افتتاح این پروژه داده اند، گویا بعد از میدان معلم که ۱۰ سال طول کشید تا به بهره برداری برسد، اینبار نیز نوبت به استادیوم ورزشی ۱۵ هزار نفری بناب رسیده و اینطور که پیداست باید همچنان شاهد پوسیدگی سازه های بتنی و فلزی این پروژه باشیم.
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان دولت قبل در بازدید از این پروژه در سال ۹۷ از اتمام این پروژه در سال ۹۸ خبر داده بود، اما ریخت و پاش های دولت تدبیر و امید و از طرفی عدم پیگیری مسئولان شهرستان باعث شده این پروژه به درازا بکشد.
این ورزشگاه از نظر طراحی جزو ورزشگاه های زیبا و مدرن کشور به حساب می آید و تا به حال با پیشرفت حدود ۸۰ درصدی در طول ۱۲ سال نزدیک به ۵۰۰ میلیارد ریال برای آن اعتبار هزینه شده است.
هم اکنون اتمام این پروژه در هاله ای از ابهام باقی مانده و به یک آرزوی دست نیافتنی به ورزش دوستان و مردم ولایتمدار بناب تبدیل شده است. بدیهی است اتمام ۲۰ درصد باقی مانده این پروژه اگر پیگیری و از دولتمردان مطالبه جدی صورت بگیرد، چندان سخت و دشوار نیست و به نظر می آید مسئولان شهرستان به خصوص نماینده بناب باید محکم و استوارتر این مسئله را دنبال کرده و اجازه ندهند بیش از این مردم این منطقه از این نعمت و پتانسیل محروم بمانند.
پیشنهاد می شود به جای دنبال کردن منافع شخصی و صرف انرژی به پروژه های خودی، اندکی نیز به مجموعه عظیم استادیوم ورزشی ولایت بناب وقت بگذارید که منافع مردم را به دنبال دارد.
گفتنی است، در کنار این استادیوم، مجموعه های مانند استخر مدرن، پیست اسب سواری، پیست دوچرخه سواری، والیبال ساحلی و دیگر رسته های ورزشی نیز در نظر گرفته شده که اگر مورد توجه قرار گیرد قطعا با بهره برداری از این مجموعه شاهد تغییرات اساسی در حوزه ورزشی بناب خواهیم بود که شاید در ایران نظیر نداشته باشد.











Saturday, 28 March , 2026