صبح امروز جلسه کارگروه اشتغال با حضور یونس طاهری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، نماینده، فرماندار، صاحبان صنایع، بهمراه روسای بانکها و ادارات بناب در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش انعکاس بناب؛ شیخ رضا باقری بنابی در این جلسه با اشاره به اهمیت بانکداری الکترونیکی گفت: امیدواریم در آینده نه چندان دور فرهنگ بانکداری الکترونیکی در کشور جا بیافتد.

وی در عین حال تصریح کرد: این حجم از کاغذ بازی در بانک‌ها کلافه آور بوده و بانکداری الکترونیکی مسئله اساسی می‌تواند در کشور باشد.

نماینده بناب اجرایی شدن بانکداری الکترونیکی را عاملی بر حذف فساد و رانت در شبکه بانکی کشور دانست و اظهار کرد: بدون تعارف می‌توان گفت ایران به اندازه ۱۰۰ سال از کشورهای صاحب این تکنولوژی عقب مانده است.

حجت الاسلام باقری بنابی به برگزاری تعداد جلسات زیاد در کشور اعتراض داشته و افزود: نیاز کشور در وضعیت فعلی آن است که به جای برگزاری این حجم از جلسات برای حل و فصل کردن مشکلات مردم قدم‌هایی برداشته شود.

باقری بنابی در پایان سخنان خود به تعداد مورد نیاز ضامن برای وام‌های خرد پرداخت و گفت: بانک‌ها حق تصمیم گیری طبق سلیقه شخصی خود را ندارند و برای وام‌های تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان به خصوص وام‌های ازدواج و فرزندآوری یک مورد ضامن کافی می‌باشد.