حجت الاسلام سیدباقر سیدی بناب گفت: رژیم خبیث صهیونیستی روبه زوال بوده و هم اکنون سعی دارد فقط موجودیت خود را حفظ کند.

به گزارش انعکاس بناب، حجت الاسلام سیدباقر سیدی بنابی در مراسم صبحگاه مشترک گردانهای بیت المقدس و کوثر بناب با اشاره به مهمترین مسئله جهان اسلام که مسئله غزه و فلسطین، لبنان و جبهه مقاومت اسلامی است، گفت: هر روز و هر ساعتی که سپری میشود رژیم غاصب صهیونیستی با سرعت به فروپاشی کامل خود نزدیک میشود، چرا که سست ترین بیت، بیت عنکبوت است.

وی در ادامه با مقایسه وضعیت رژیم صهیونسیتی قبل و بعد از انقلاب، افزود: بر همگان آشکار است که این رژیم خبیث صهیونیستی به صورت تدریجی روبه زوال است و تمام سعی و تلاشش بر این است که فقط موجودیت خود را حفظ کند.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان با تاکید بر اینکه باید یقین داشت که این رژیم صهیونسیتی بر اساس وعده های قرآنی از بین خواهد رفت، اظهار کرد:  به فضل الهی روزی خواهد رسید در چنین محوطه هایی جمع می شویم و سرنگونی رژیم صهیونسیتی و پیروزی جبهه مقاومت اسلامی را جشن خواهیم گرفت.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در صف آرایی جبهه مقاومت در مقابل جبهه شرارت، پیروزی از آن جبهه مقاومت است، بیان کرد: این یک مستند قرآنی میباشد و جندلله پیروز خواهد شد.

حجت الاسلام سیدی بنابی در ادامه افزود: رژیم صهیونسیتی با ترور رهبران مقاومت و فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فکر این است که این سازمان و جبهه را شکست بدهد غافل از اینکه اینها بیدی نیستند که با این باد ها بلرزند.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: بعد از شهادت سید حسن نصرالله، جمعیت کثیری از طیف جوانان در حماس ثبت نام کرده و در جبهه مقاومت حضور پیدا کردند و نه تنها باعث تضعیف روحیه آنان نشد بلکه باعث تقویت روحیه آنها در جبهه مقاومت شد.

حجت الاسلام سیدی بنابی با بیان اینکه افرادی که میگویند لبنان و فلسطین به ما ربطی ندارد گفت: این یک جبهه استکبار جهانی است که همه مسلملنلن جهان در مقابل آنها قرار پیدا کرده است.

وی با اشاره به حمایت کشور های غربی از این رژیم تصریح کرد: برخی کشورهای غربی از یک رژیمی که بیش از بیست هزار نفر از کودکان و بیش از ده ها هزار نفر از زنان را قتل عام کرده حمایت کردند اکنون نمی‌توانند از حقوق بشر، حقوق زنان، حقوق انسانیت و حاکمیت ملی دم بزنند.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، افزود: این نتانیاهوی خبیث و این سگ هار منطقه، فرهنگ غربی، دمکراسی غربی و تمدن غربی را زیر سوال برد و اکنون دنیا و جوانان بیدار شده اند و با پنجاه، صد سال گذشته قابل مقایسه نیست.

وی با مهم دانستن جنگ روانی دشمن گفت: جنگ روانی مهم تر و موثر از جنگ نظامی است، و در وقایع اخیر شاهد بودید که با جنگ روانی در فضای مجازی خواستند جوانان را دچار تزلزل کنند.

حجت الاسلام سیدی بنابی با اشاره به اینکه دشمن با درست کردن هزاران شایعه قصد دارد ما را از لحاظ فکری و اعتقادی دچار ضعف و سستی کند، بیان کرد: هر کدام از ما باید به وظایف خود عمل کرده و اجازه ندهیم دشمن باور های ما را نابود کند.

وی با اشاره به سخن بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود، اظهار کرد: با آمادگی و حفظ روحیه خود و خالی نکردن این سنگر این هدف محقق خواهد شد.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری در پایان سخنان خود با بیان اینکه افردای در کشور ما قصد دارند تفکر غلط خود را ترویج کنند و ادعا دارند که این رژیم صهیونسیتی باید به مرزهای قانونی خود برگردد گفت: یک تیم تروریستی که پایه و اساس آن قتل و خونریزی است، کدام رژیم؟ آیا این رژیم قانونی است؟ ما با این رزمایش ها اعلام آمادگی می کنیم.

  • نویسنده : لیلا داوری