نماینده ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بناب گفت: مسئولین باید برای مذاکرات از فرمایشات رهبری بهره برده و پیش برد اهداف را که مهمترین آن بهبود وضعیت اقتصادی کشور هست با قدرت پیش ببرند.

به گزارش انعکاس بناب؛ حجت‌الاسلام طالبی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بناب با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: در این سال‌ها جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای فراوانی داشته است و با مراجعه به تاریخ معاصر ایران و رژیم ستم‌شاهی به راحتی می‌توان به واقعیت این مطلب رسید.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه یکی از بزرگترین دستاورد جمهوری اسلامی پایان دادن به انحطاط تاریخی و تحقیر ملت ایران است، افزود: ایران از لحاظ جغرافیایی و اقتصادی در موقعیت استراتژیکی قرار دارد و منابع غنی آن در دوران پهلوی به انحطاط می‌رفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین طالبی در عین حال تصریح کرد: تشکیل نظام جمهوری اسلامی به ملت ایران استقلال و عزت بخشید و مانع از سرسپردگی به قدرت‌های خارجی شد.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه بناب در ادامه بیان کرد: این نظام، بر اساس لیبرالیسم یا کمونیسم نیست بلکه بر پایه ارزش‌های دینی و الهی شکل گرفته است.

وی با اشاره به تحولات مثبت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی، صنعتی، پزشکی و… افزود: در زمانی از کشورهای خارجی برای درمان مردم پزشک وارد می‌کردیم اما اکنون به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران پزشکان متخصص در کشور به بیش از ۱۵۰ هزار نفر رسیده و جزو ۵ کشور برتر دنیا از این حیث هستیم.

حجت‌الاسلام طالبی در این راستا اضافه کرد: در زمینه فناوری، ایران در حوزه‌های نانو و زیست‌فناوری در رتبه‌های بالای جهانی قرار دارد و توانمندی‌های دفاعی کشور به حدی رسیده که می‌تواند منافع ارتش دشمن را به خطر بیندازد.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه بناب اضافه کرد: مقام معظم رهبری بر اهمیت قوی بودن کشور و اتکا به علم تأکید دارد و معتقد است که این توانمندی‌ها نقش اصلی را در معادلات سیاسی و بین‌المللی ایفا می‌کند.

وی با اعلام اینکه مسئولان باید به توان داخلی توجه کنند، اظهار داشت: نگاه انقلابی و جهادی برای حل مشکلات اقتصادی کشور می‌تواند موثر واقع شود.

حجت‌الاسلام طالبی در ادامه با بیان اینکه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران تحت هجمه‌های نابرابر رسانه‌های دشمن قرار دارد، افزود: دشمنان بدنبال سیاه‌نمایی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ملت ایران هستند.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه بناب رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی را به عنوان رقبای اصلی جمهوری اسلامی در منطقه معرفی کرد و بیان داشت: در شرایط کنونی، ایران اسلامی قوت گرفته و از بازدارندگی خوبی برخوردار است.

حجت‌الاسلام طالبی در واکنش به اظهارات برخی سیاستمداران که درباره مذاکرات نظرات عجیبی مطرح می‌کنند، گفت: ما باید از اتفاقات گذشته درس عبرت بگیریم و برای مذاکره با قدرت وارد شویم تا مشکلات اقتصادی مردم حل شود.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اطاعت و عمل به فرمایشات رهبر انقلاب، افزود: امید است که دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران روز افزون شود و منطق اسلام و ولایت در پیشبرد اهداف کشور مؤثر باشد.

  • نویسنده : لیلا داوری