آیت الله سیدی بنابی از مجموعه کارخانجات اطهر بافت بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های تولیدی و صنعتی این مجموعه قرار گرفت.
به گزارش انعکاس بناب همزمان با هفته گرامیداشت کار و کارگر، نماینده مردم شریف آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری از مجموعه کارخانجات اطهر بافت بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های تولیدی و صنعتی این مجموعه قرار گرفت.
در این بازدید که رئیس کل دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب استان آذربایجان شرقی نیز حضور داشتند آیتالله دکتر سیدی بنابی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بنام سال سرمایهگذاری برای تولید ، بر رفع موانع و مشکلات پیش روی صنعتگران و سرمایه گذاران تاکید کرد.
امام جمعه شهرستان بناب همچنین با تقدیر از اقدامات ارزشمند و جهادی مدیران این مجموعه در زمینه کارآفرینی و اشتغال، بر توجه هر چه بیشتر به تامین رفاه و معیشت کارگران بعنوان جهادگران خط مقدم اقتصاد و تولید تاکید کرد.

https://enekasbonab.ir/?p=98845











Sunday, 29 March , 2026