رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بناب از تأسیس کشتارگاه صنعتی مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: موافقت اصولی این طرح توسط بخش خصوصی اخذ شده و پیش‌بینی می‌شود عملیات ساختمانی احداث کشتارگاه مرغ بناب ظرف دو ماه آینده آغاز شود.

به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس، شهرام عارفی ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان بناب گزارشی از وضعیت بازار و نرخ کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر ارائه کرد.

وی افزود: در هفت ماه گذشته ۵ هزار و ۵۸۰ فقره بازرسی از اصناف این شهرستان صورت گرفته که ۲ هزار و ۳۰۰ مورد آن مربوط به نانوایان و ۳ هزار و ۲۸۰ فقره نیز مربوط به سایر صنوف بوده است.

به گفته عارفی در این مدت ۱۵۶ فقره پرونده تشکیل شده که ۴۱ مورد آن مربوط به نانوایان بوده و در مجموع ارزش ریالی جرایم صنوف متخلف ۱۰۲ میلیون تومان است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بناب با بیان اینکه برخی از تخلفات اصناف از روی ناآگاهی است، تصریح کرد: در این مدت ۶۰۰ نفر از اصناف و کسبه این شهرستان با حضور در کلاس‌های آموزشی با قانون جدید نظام صنفی آشنا شده‌اند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بناب نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه هدف کلی بازرسی‌های صورت گرفته حمایت از بخش تولید است، گفت: با تلاش بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان بالغ بر ۱۰ تن موادخام دامی غیربهداشتی جمع‌آوری و معدوم شده است.

مهدی حامی اضافه کرد: به منظور حمایت از تولید و عرضه‌کنندگان مواد غذایی سالم نسبت به جمع‌آوری فروشنده‌های آلایش غیرمجاز در سطح شهرستان اقدام شده است.

وی از تشکیل ۱۴ پرونده قضایی در هفت ماه گذشته برای عرضه‌کنندگان محصولات دامی غیرمجاز در این شهرستان خبرداد.

حامی تصریح کرد: بنده و همکارانم در دامپزشکی شهرستان اجازه عرضه هیچ‌گونه محصول و مواد غذایی غیربهداشتی را به هیچ‌کس نخواهیم داد و این اداره مصمم است برای تأمین بهداشت و سلامتی مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکند.

وی در ادامه سخنان خود از تأسیس کشتارگاه صنعتی مرغ در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: موافقت اصولی این طرح توسط بخش خصوصی اخذ شده و پیش‌بینی می‌شود عملیات ساختمانی احداث کشتارگاه مرغ بناب ظرف دو ماه آینده آغاز شود.